Autor: Admin
Datum objave: 10.10.2011
Komentari:
0,00


MIOČIĆ POBJEDIO BELTRANA

Odličan start Stipe Miočića u najvećoj svjetskoj organizaciji

Američki MMA borac hrvatskih korijena u subotu je imao debi u UFC-u, nastavio je odličan niz pobjedivši Joeya Beltrana...

 

Stipe Miočić je borbu počeo oprezno ali sve već u početku vidjelo da neće biti kompromisa s njegove strane. U prvoj rudni držao je Beltrana na distanci i u nekoliko navrata plasirao dobre kombinacije direkata i završavao s low kickovima. Polovicom runde Beltran je po prvi put završio na podu, ali Miočić nije uspio doći do pozicije u kojoj bi završio borbu. Pred kraj runde došlo je do razmjene udaraca šakama, a tom je prilikom Miočić i raskrvario Beltranov nos i tako potvrdio svoju dominaciju u prvoj rundi.

 

 

 

Beltran je u drugih pet rundi krenuo ofenzivno, ali je odmah završio na podu. Miočić mu je zadao nekoliko udaraca, ali se Beltran uspio izvući baš kao i svaki put kada ga je Miočić rušio.

 

 

 

Iako je kraje druge runde izgledao umorno, Miočić je u posljednjih pet minuta borbe ušao dosta koncentrirano. Držao je protivnika na distanci, opet plasirao nekoliko udaraca nogom, a kada je dobio priliku Beltrana baciti na pod tamo ga je i držao znajući da je već ostvario veliku prednost kod sudaca koji su ga kasnije jednoglasno proglasili pobjednikom.

2637
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, MMA, UFC 136, Stipe Miočić
Komentari
# 4 Dana 12.10.2011 - 23:47 renato ... je rekao/la:
Ima li kakvih vijesti o Mirku? Nigdje nista.
 
# 3 Dana 12.10.2011 - 16:32 Tom ... je rekao/la:
To Stipe
 
# 2 Dana 10.10.2011 - 22:32 srec ... je rekao/la:
odlično!
 
# 1 Dana 10.10.2011 - 20:05 renato ... je rekao/la:
svaka cast!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije