Autor: mi
Datum objave: 04.05.2017


Miočić: U porazu od Dos Santosa shvatio sam da pripadam tu gdje se trenutno nalazim

Stipe Miočić u prosincu 2014. doživio je drugi i zasad posljednji poraz u karijeri.

 'Firefighter' je nakon 25 minuta neizvjesne borbe izgubio odlukom sudaca od bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa.

Američko-hrvatski teškaš u međuvremenu je nokautirao Fabricija Werduma i uzeo pojas prvaka u teškoj kategoriji. Pojas koji 13. svibnja brani u revanšu protiv Brazilca. To mu je bila prva borba u kojoj je odradio svih pet rundi.


"Lekcija koju sam tada naučio, u stvari nije ni lekcija, već sam jednostavno shvatio da tu pripadam. Da pripadam i da se mogu nositi sa svima. Odradio sam pet rundi s bivšim prvakom, s nokauterom sam prošao svih pet rundi. Znam da tu pripadam. Znao sam da nigdje ne idem i pogledajte gdje sam sada" rekao je 34-godišnji borac iz Clevelanda tijekom konferencijskog razgovora uoči revanša na UFC-u 211.


'Cigano' je osim s pobjedom, iz kaveza izašao i s velikim poštovanjem za protivnika.

"To je bila stvarno teška borba. Znate, Stipe Miočić ima stvarno teške ruke. Ima dobru boksačku tehniku i bila je to teška borba za obojicu. Zasigurno smo puno naučili jedan o drugome poslije te borbe. Tako da sada možemo biti bolje pripremljeni jedan za drugog" izjavio je Brazilac.

"Ja sam osoba s velikim samopouzdanjem. U svojim snovima vidim da ga pobjeđujem prije isteka druge runde."

Miočić ne govori u vremenu u kojem će se dogoditi, ali misli da je nokaut neizbježan.

"Obojica znamo da će netko završiti nokautiran. Dogodit će se da ću ja ponovno išetati s pojasom. Neću predviđati u kojoj rundi, ali izlazim iz kaveza s pojasom."
2395
Kategorije: MMA
Tagovi: Junior Dos Santos, Stipe Miočić
Najpopularnije
Najnovije