Autor: Admin
Datum objave: 18.07.2011
Komentari:
0,00


MIRKO FILIPOVIĆ PROTIV ROYA NELSONA

Odgovarao na pitanja čitatelja

Popularni Cro Cop u ekskluzivnom je chatu na GOL.hr progovrio o svojim planovima za mirovinu, novoj borbi u UFC-u te navodnom razlazu s dosadašnjim menadžerom Lučićem.

Hrvatski borac Mirko Filipović je danas gostovao na GOL.hr portalu i dao odgovore na mnoga pitanja koja već mjesecima muče sve njegove fanove. Tako je Filipović pričao o ozljedama, Chaelu Sonnenu, Fedoru Emelianenku i budućnosti ali i nebulozama o rastanku sa Zvonimirom Lučićem.

Najvažnija novost je ta da je Cro Cop dogovorio svoj sljedeći izazak u oktagon. Pregovarao je s vlasnikom organizacije, Lorenzom Ferttitom s koji je u dobrim odnosima. Borba bi se trebala održati 29. listopada u Las Vegasu kada će se suprostaviti debelom ali teškom protivniku, Royu Nelsonu.


Chael Sonnen

- Nikad nisam volio odgovarati na takve uvrede stara poslovica kaže ne raspravljaj se s budalom. Pitao sam neke čovjeke u Americi, o kome se radi. Rekli su mi da je lud i da je željan promocije. Ne ljutim se na njega, ali njemu se po faci vidi da je ograničen, očito je da je lud, ali ponavljam, ne ljutim se na njega. Kao da on razumije što priča. - oštro je kazao Cro Cop te potom ispalio niz uvreda na račun temperametnog Sonnena

ZVONIMIR LUČIĆ

- To su obična naklapanja, normalno komuniciramo i on je sam bio šokiran kad sam ga nazvao da čujem o čemu se radi. Ponavljam, ako to ljude raduje neka pišu što god hoće, ali nema istine u tome- pojasno je Mirko te otkrio očekuje li produljenje ugovora u UFC-u.

BUDUĆNOST

- Iskreno, svi smo mi tašti i ne bi molio nikoga da me vrate nazad. U tom slučaju, ja bi radije šutio i pustio da me strijeljaju. Ne pada mi na pamet da nakon svega molim nekoga nešto. Puno toga će ovisiti o rezultatu i ishodu moje posljednje borbe s Nelsonom, vidjet ćemo kakav će biti stav i razmišljanja čelnika UFC-a.
3225
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Mirko Filipović
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije