Autor: mi
Datum objave: 09.11.2017


Mišković u finalu, Ćosić, Ćatipović i Jurišić u polufinalu svjetskog prvenstva

Braća Bojan i Boris Mišković plasirali su se u finale, dok su Gaj Ćosić, Helena Jurišić i Toni Ćatipović ušli su u polufinale WAKO svjetskog prvenstva u Budimpešti.

Bojan Mišković je u finalu discipline full contact u kategoriji do 86 kilograma. U finale je prošao bez borbe nakon što je Ukrajinac Igor Prykhodko predao meč. Za naslov svjetskog prvaka bori se protiv Rusa Vladislava Revutskog koji je u polufinalu prošao Francuza Herberta Danoisa.


U finalu je i njegov brat Boris Mišković. Za zlato u kick lightu u kategoriji do 94 kilograma bori se protiv Poljaka Michala Grzesiaka.


Davor Krstulović osvojio je brončanu medalju u low kicku. U polufinalu kategorije iznad 91 kilograma zaustavio ga je Turčin Bugra Tugay Erdogan.

 

Ćosić je nakon pobjede 3:0 protiv Makedonca Redžepovskog, u četvrtfinalu discipline K-1 u kategoriji do 81 kilograma podijeljenom odlukom sudaca eliminirao Rusa Amira Alborova. Protivnik u poluzavršnici mu je Poljak Iuri Zubchuk, koji je u finalu WAKO svjetskog prvenstva 2011. godine poražen od Luke Šimića.


Ćatipović se pobjedom nad Srbinom Mitrom Dugalićem (2:1) plasirao u polufinale discipline K-1 do 91 kilograma. U borbi za finale sastaje se s Ukrajincem Romanom Shcherbatiukom.

Helena Jurišić u polufinalu je low kicka u kategoriji do 70 kilograma. U četvrtfinalu je eliminirala Amerikanku Amandu Ginski, a sljedeća protivnica joj je Tamara Bašić iz Srbije.


Foto: Bojan Mišković Facebook


1366
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: WAKO, HKBS, Bojan Mišković
Najpopularnije
Najnovije