Autor: Admin
Datum objave: 18.07.2011
Komentari:
0,00


MLADEN KUJUNDŽIĆ PROTIV FREDDYJA KEMAYA

Meč u Rusiji u listopadu

Hrvatski borac Mladen Kujundžić ulazi ponovno u ring, njegov protivnik će biti nesuđeni Freddy Kemayo...

Svoj idući meč Kujundžić će odraditi u listopadu u Rusiji.

Nesuđeni meč između Freddyja Kemayja i našeg Kujundžića ipak će se dogoditi. Podsjetimo, prvotno se Mladen protiv njega trebao boriti proteklog vikenda u Turskoj, no organizator je to promijenio i za protivnika mu dao Rusa Nosyreva.

S obzirom da je Kujundžić pobijedio iskusnog Rusa, Fight Code mu je za idućeg protivnika namijenio upravo Francuza s kojim će odmjeriti snage 22. listopada u ruskom gradu Bryansku, koji je od Moskve udaljen otprilike 400 kilometara.

Postoji nekoliko informacija o njegovim dosadašnjim K-1 mečevima, no mi ćemo navesti podatke koje Fight Code navodi kao službene: Kemayo je odradio 66 mečeva, a u njih 51 je pobijedio (38 nokauta), dok je 15 puta poražen. No, treba napomenuti da je tijekom karijere izlazio u ring s nekim vrlo opasnim protivnicima, kao što su Gokhan Saki, Alexey Ignashov, Stefan Leko, Daniel Ghita, Ruslan Karaev, Semmy Schilt...

Kemayo se protekle subote u Istanbulu također borio i ostvario je pobjedu nokautom.
1694
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mladen Kujundžić
Komentari
# 1 Dana 25.07.2011 - 11:47 Mirko ... je rekao/la:
Čemu toliko forsiranje Kujundžića? Svaka čast tom dečku nemam ništa protiv njega super je sportaš ali on je ispod prosječan borac koji nema što tražiti na takvim mečevima. Zašto se ne šalju kvalitetniji borci a u HR ih ima?
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije