Autor: mi
Datum objave: 21.09.2015


Mladen Kujundžić: Publika će uživati na OFN-u jer se volim tući doma

Mladen Kujundžić ušao je u niz mečeva.

Prije manje od dva tjedna u Rusiji na Tatneft kupu slavio je uvjerljivu bodovnu pobjedu protiv Nijemca Andrea Langena. Već ovog petka 'Dynamite' ponovno ulazi u ring na World Fighting League priredbi u Laktašima u Bosni i Hercegovini.

Protivnik će mu biti mladi Fabio Kwasi iz Mike's Gyma. Riječ je o 192 centimetra visokom Surinamcu koji je ove godine na SuperKombatu pobijedio Sebastiana Ciobanua i tijesno izgubio od Bogdana Stoice.

"Pogledao sam dosta njegovih borbi. Jako kvalitetan protivnik, ali to me samo dodatno motivira. Malo je viši od mene. Ozbiljno ću pristupiti od prve sekunde. Siguran sam u sebe i moju pobjedu, a taktiku ću otkriti u ringu."





- Nakon toga, na domaćem terenu u Opatiji 31. listopada  borite se protiv još jednog neugodnog protivnika Vasila Ducara. Kako vidite taj meč?


"Drago mi je da se nakon par godina borim doma pred svojim navijačima i siguran sam da će publika uživati  tu noć, a i ja ću sigurno jer volim se tući doma. Željan sam fighta i vjerujem da ćemo Vasil i ja pružiti publici dobru borbu. Vasil je čvrst, agresivan i dobar udarač, ali još jednom ne sumnjam u  pobjedu. Pripremam se u svom klubu Fight Club "Dynamite" s mojim trenerima i prijateljima koji mi jako puno pomazu Roman Valenčić, Marijo Šivolija i kondicijski trener Luka Brkljača. Ne smijem zaboraviti Zorana Dorčića i Igora Mihaljevića koji su mi na sparingu stvarali urnebesan tempo."



- Nedavno ste u Rusiji uvjerljivo slavili na Tatneft kupu. Kakva su iskustva iz tog meča i imate  li možda neke naznake za buduće mečeve u Rusiji?


"Prije svega imali smo jako lijep tretman i sve je bilo na jako visokom nivou. Odlično sam bio spreman, odradio sam četiri jako naporne runde, dominirao sam od prve do zadnje minute. Organizatori su bili zadovoljni, odmah sam dobio ponudu za dalje, ali ništa još nije definirano, čim bude na vrijeme ćete biti obavješteni."


- Kakvi su Vam planovi nakon Opatija Fight Nighta?

 

"Plan nakon Opatija Fight Nighta je vratiti se u dvoranu treninzima i spremno čekati novu priliku."





Foto: Tatneft kup

1304
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Mladen Kujundžić, OFC
Najpopularnije
Najnovije