Autor: Admin
Datum objave: 06.10.2011
Komentari:
0,00


MORMECK PROTIV KLITSCHKA

Borba za IBF, WBA i WBO naslov

Wladimir Klitschko bi trebao 10. prosinca braniti titulu prvaka prema IBF, WBA i WBO verziji protiv Jean Marca Mormecka...

 

Ukrajinski boksač Wladimir Klitschko je za ovu obranu naslova izabrao nešto manjeg i starijeg teškaša. Jean Marc Mormec ima 39 godina, visok je 182 centimetra i teško da može odbiti pera ukrajinskom divu.

 

U svojoj boksačkoj karijeri Mormeck je imao 40 borbi, 36 pobjeda, 4 poraza. Čak je 22 puta pobjeđivao nokautom a i bivši je nositelj WBC i WBA pojasa u poluteškoj kategoriji. Pojaseve je izgubio u meču protiv Davida Hayea. Nakon toga se povukao dvije godine a onda se ponovno vratio u 2009 godini proitv Vinnyja Maddalone. U 2010. godini je imao meč protiv Uzbekistanca Timura Ibragivmova.

 

 

 

10. prosinca ispred sebe ima priliku zavladati svijetom, ali njegov put neće biti niti malo lagan. Neće se boriti u Francuskoj i tek treba za razraditi taktiku kako pobjediti Klitschka.

 

Jedan recept je da pokuša eskivirati što više Wladimirovih udaraca ukoliko želi pobjediti. Trebao bi ulaziti u klinč i ispucavati teške udarce, pogotke koji bi naudili odličnom Klitschku. Jedno je sigurno, Mormeck će morati biti dosta brži na nogama nego u svojim posljednjim borbama.

2636
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Wladimir Klitshcko, WBA, Jean Marc Mormeck, WBO, IBF
Komentari
# 4 Dana 07.10.2011 - 19:57 oxford ... je rekao/la:
pa nudio je vitali borbe valujevu,hayeu ali svi su odbili
 
# 3 Dana 06.10.2011 - 18:28 aztek warior ... je rekao/la:
je li uopce potrebno pisati s kim se braca klicko bore,kad svi znamo kako ce borba zavrsiti i ko ce pobjediti,jer teska kategorija je najslabija i najdosadnija za gledati u boksu ako su ljudi kao sto adamek i taj mormeck prvi izivaci za svijetskog prvaka to je sramota na sta je boks spaoi
 
# 2 Dana 06.10.2011 - 16:08 zvone ... je rekao/la:
s kim bi se klitschkovi trebali boksati?
 
# 1 Dana 06.10.2011 - 13:28 H69R ... je rekao/la:
Braća Klićko uvijek traže lakše boksače, jer dominiraju preko svoje organizacije K2, što je nepojmljivo. Kako možeš biti u svjetskom vrhu kao prvak i istodobno biti promotor borbi. Poznato je da K2 financira mečeve, bira sudce, bira protivnike (jako loše - jer samo njih mogu pobijediti) itd.. U ovom trenutku postoji barem deset boljih boksača od Mormecka i to je jedna tragedija. Dobro je reako Željko Mavrović nakon poraza od Lenoxa, da sam ostao 2-3 godine braće Klićko ne bi ni bilo !!!!
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije