Autor: Admin
Datum objave: 19.12.2011
Komentari:
0,00


MOSLAVAC NASTUPIO NA CROATIA OPENU

Grgić i Filipović zlatni

U subotu je u Osijeku održano posljednje ovogodišnje kickboxing natjecanje na kojem je nastupilo 650 natjecatelja iz sedam europskih zemalja a svoj nastup imali su vrlo uspješno i članovi KBK MOSLAVAC iz Popovače.

 

Sa dva zlata ponajbolji natjecatelj bio je aktualni prvak Europe MARKO FILIPOVIĆ koji je vrlo uvjerljivo u finalu light kontakta pobjedio Roku Škarica iz Varaždina te u semi kontaktu Roberta Višnjića iz Karlovca te tako na najbolji način završio ovu natjecateljsku godinu.

 

 

 

U seniorskom uzrastu zlato je osvojio  MIROSLAV GRGIĆ pobjedivši u finalu Patrika Kalchera iz Austrije dok je VEDRAN MATIJEVIĆ osvojio srebrnu medalju predavši finalnu borbu zbog ozljede. Porazom u polufinalu bronze su još osvojili i MARIO MORAVSKI i DOMAGOJ ŠARČEVIĆ.

 

U kadetskom uzrastu najviše uspjeha imao je TIN TURIĆ osvojivši srebrnu medalju u light kontaktu izgubivši finalnu borbu od Sandra Poletana iz Bosne i Hercegovine.

 

Ovim turnirom sportaši iz Popovače završavaju još jednu vrlo uspješnu sezonu u kojoj je osvojen naslov juniorskog prvaka Europe te tako nastavljaju sa tradicijom odličnih rezultata koje već godinama ostvaruju na sportskim borilištima.

2733
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, Croatia Open, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije