Autor: mi
Datum objave: 27.06.2018


Mousasi: Machida je potpisao za Bellator zbog doping testova u UFC-u

Gegard Mousasi i Lyoto Machida borili su se 2014. na UFC-ovoj priredbi u Brazilu.

Machida je tada slavio jednoglasnom odlukom sudaca.

S vremenom obojica su se našli u Bellatoru gdje je Mousasi prvak u srednjoj kategoriji. I dok čeka sljedećeg izazivača Roryja MacDonalda, 32-godišnji nizozemski državljanin svjestan je dolaska rivala i mogućeg novog dvoboja.

"Mislim da smo trenutno u različitim fazama karijere. On je stariji, a u UFC-u su provodili testove na doping. Pogledajte njegovu vanjštinu i sve će vam biti jasno. Ako ću se boriti s njim morat će proći puno doping testova. Ako pobijedi u svojoj borbi postat će izazivač i nakon toga ćemo se boriti sto posto. On je i dalje vješt borac, ali kako starite stvari polako kreću nizbrdo. Čujte, borci se više ne mogu boriti do 47. godine ako su čisti. Jako teško, pogotovo protiv vrhunskih protivnika. Mogu pobijediti slabije protivnike, ali kad imate 41 godinu ili slično teško je protiv vrhunske konkurencije. Na vrhunskoj razini male stvari čine veliku razliku" izjavio je Mousasi

40-godišnji Machida je 2016. pao na doping testu uoči neodržanog revanša s Danom Hendersonom i zaradio 18 mjeseci suspenzije.


Mousasi je izjavio da je i on poput MacDonalda zainteresiran za borbu za naslov i u još jednoj kategoriji. Rekao je da bi se volio boriti s prvakom u poluteškoj kategoriji Ryanom Baderom.





584
Kategorije: MMA
Tagovi: Lyoto Machida, Gegard Mousasi
Najpopularnije
Najnovije