Autor: Admin
Datum objave: 14.12.2011
Komentari:
0,00


MOŽE LI SAPP NOKAUTIRATI MARU PERAKA?

Zvijer nikad ne spava

Sudeći prema zadnjim nastupima Bob Sapp ne može izdržati niti jednu rundu u ringu, a kamoli nokautirati protivnika...

 

Bob Sapp će doživjeti još jedan debakl u borilačkom ringu. U petak će Sapp ući u ring s Marom Perakom, dubrovačkim MMA borcem, jednim od glavnih organizatora Noći Gladijatora.

 

Sapp je stigao u Lijepu našu opušten kao i uvijek, dogegao se pred novinare, napravio par čudnih izraza lica za fotografe i ponovio dobro nam poznatu fazu, kako će razbiti svog protivnika.

 

 

 

„Prvi put sam u Dubrovniku, ali ne i prvi put u Hrvatskoj. Bio sam u Splitu. Nisam imao uspjeha protiv hrvatskih boraca. Zvijer je dobila previše batina u posljednje vrijeme, ali u petak će se to promijeniti.“ - kazao je Sapp.

 

Iznova i iznova, američki borac nas je razočaravao posljednjih godina kada je gubio borbu za borbom, hoće li Sapp ovoga puta ponuditi nešto drugačije. Čisto sumnjamo.

 

Ako ništa, Sapp će spremiti u džep lijepu svoticu, odsjesti će u apartmanu unutar stare gradske jezgre. Vikend kakav možete poželjeti, osim udaraca Mare Peraka.

3074
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Bob Sapp, Maro Perak
Komentari
# 5 Dana 16.12.2011 - 20:11 QRJAK ... je rekao/la:
MALO SE KRETATI DA SE IZDUVA FARMACEUT PA POLAKO, KAO HIJENA :) PA ONDA KLASIKO MARO CIPELARENJE!!! SRETNO , PUT DO UFC NADAM SE IDUCE GODINE U OVO VRIJEME
 
# 4 Dana 16.12.2011 - 02:53 Nenad ... je rekao/la:
Ajmo Maro, samo napred, neka je sa srecom...
 
# 3 Dana 15.12.2011 - 13:29 KING ... je rekao/la:
Maro sretno
 
# 2 Dana 15.12.2011 - 00:51 mko ... je rekao/la:
mogao bi Maro da proba sa poznatom Cro Cop-ovom tehnikom koja je uvijek pogubna za Sapp-a.. prst u oko. šalim se naravno, brat Maro via TKO
 
# 1 Dana 14.12.2011 - 21:22 niger ... je rekao/la:
Maro Perak ce pobjediti u prvoj rundi prekidom sudaca.jer bob sapp sad spada u 2,3 nizi rang od Peraka.Peraku zelim sve najbolje i dabogda pobjedio
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije