Autor: Admin
Datum objave: 26.04.2013
Komentari:
0,00


MRŠAVITE PAMETNO

Red, rad i disciplina

Svakodnevno nas bombardiraju sa kojekakvim savjetima o što bržem mršavljenju i novim dijetama?

 

Od dijete punog mjeseca, banana dijete, kivi dijete, proteinske dijete, nekada vrlo popularne UN dijete pa onda dijete bazirane samo na voćnim i povrtnim kašicama ..... na kraju sve završavaju isto – nema pomaka.

Vrlo vjerojatno ćete smršaviti no kroz par mjeseci osim što ćete pasti u depresiju, radi kroničnog nedostatka energije, vaš će organizam oslabiti te će mu se bioritam poremetiti a na kraju ćete utjehu i smirenje potražiti u punom frižideru koji ćete isprazniti. Vaša divna linija opet će biti na starom, ako ne i gorem.


Proces mršavljenja počinje tek onda kada shvatite da je sve dobro u umjerenim količinama te da je čovjek rođen da bude aktivan.

„ Bez vježbanja sve dijete svijeta nemaju smisla!“ Reći će vam svi koji su uspjeli istesati liniju.

To je činjenica. Izgladnjivanjem nećete zdravo mršavjeti ali ne samo to ako i smršavite vaše tijelo izgledati će kao iscijeđena vreća jer će koža mlohavo visjeti sa vas. Želite li to uistinu?

Ako želite vitku liniju nužno je da do nje dođete znojenjem. Druge opcije nema. Stoga zasućite rukave i uživajte u vježbanju.


Što se dijeta tiče one su dobrodošle ali onda kada počnete sa zdravim životom i u svakodnevicu ubacite tjelovježbu. Po ljeti je to daleko lakše nego preko zime.
Čak i samo hodanje pridonijeti će vašoj formi.

 
Primijetiti ćete da će se vaš apetit otvoriti radi vježbanja ali isto tako teže ćete se odlučiti za unos nezdrave hrane u organizam jer ćete znati da će vas to samo unazaditi. Ako se već trudite pa nek se onda vide i rezultati.

Zato je dobro pripaziti na namirnice koje konzumirate. Samo se povodite za onom dobrom starom – jedite puno voća i povrća i sve će doći na svoje. Mi možemo još samo nadodati da izbacite slatko i pijete tekućinu. Uz vježbanje rezultati će biti zapanjujući. Nemojte samo odustati nakon par dana. Najgore je prvi tjedan dok se tijelo ne privikne na nove aktivnosti. Nakon toga sve je lakše.



Kako bi ubrzali svoje rezultate i pridonijeli sagorijevanju masnoća na najkritičnijim dijelovima slobodno si pomognite nekim od fitness „izuma“.

 
Mi vam savjetujemo pojas za mršavljenje koji će ubrzati sagorijevanje masnih naslaga na vašem trbuhu. Bitno je samo da ste svjesni da će vam on pomoći samo ako ćete biti fizički aktivni. Ukoliko ćete ga nositi i sjediti pred TV-om uz kokice ne očekujte rezultate.

Za one koji žele na cijelom tijelu poboljšati rezultate i u kraćem roku dobiti željenu figuru predlažemo korištenje sauna odjela koja su vrlo popularna i učinkovita.

2847
Kategorije: Drugo Mišljenje
Tagovi: Drugo Mišljenje, Zdravlje
Komentari
# 2 Dana 14.10.2015 - 04:35 Ali ... je rekao/la:
Taking the ovvrieew, this post is first class
 
# 1 Dana 29.04.2013 - 00:07 audrey ... je rekao/la:
ma 2 mjeseca insanity-a i izbacit večeru ( umjesto toga šalica pahuljica sa jogurtom ili rajčica sa posnim sirom .. neka saltica... pun želudac, a zdrav ) = 12 kg manje i isklesano tijelo.. disciplina i volja :D
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije