Autor: Admin
Datum objave: 21.06.2013
Komentari:
0,00


MRŠAVITE S ORBITREKOM

Sagorite 13 kalorija u minuti

Vožnjom orbitreka oponaša se kretanje poput trčanja, a ukoliko uključimo i rad ruku, oponaša se kretanje poput trčanja na skijama.

 

Pomoću njega zatežemo mišiće donjeg i gornjeg dijela tijela uz istovremeno sagorijevanje masnih naslaga.

 

Opterećenje zglobova je minimalno (za razliku od trčanja po pokretnoj traci) što nam omogućuje ugodnu i kontroliranu vožnju orbitreka. Također orbitrek ima eliptično zavijene ručke za što prirodniji položaj tijela te tako smanjuje opterećenje kralježnice prilikom vježbanja.

 

 

 

Eliptični trenažeri su pogodni za sve uzraste bez obzira na nivo fizičke kondicije, jer postoji mogućnost podešavanja opterećenja ovisno o kondiciji vježbača. Možeš smanjiti otpor za brže vježbanje ili ga povećati kako bi radio napredne vježbe za oblikovanje mišića.

 

Bez obzira na to jesi li početnik ili treniraš godinama – samo 25 minuta treninga pružit će ti potpuno zatezanje mišića i kardio vježbe. Eliptični trenažer sagorijeva otprilike 13 kalorija u minuti! A to je 325 kalorija u 25 minuta, ili 780 kalorija u sat vremena, što nadmašuje vježbanje na većini ostalih sprava.

 

Tvoje noge nikad ne napuštaju pedale trenažera pa, bilo da se krećeš kao da ideš naprijed ili unazad, ne postoji mogućnost ozljede, jer imaš konstanti oslonac.

2479
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije