Autor: Admin
Datum objave: 03.05.2013
Komentari:
0,00


MRŠAVLJENJE

Kako do savršene linije?

Uvijek ste se pitali zašto nema efekta a trenirate dosta, mi imamo rješenje za vas, pročitajte savjete za pravilno vježbanje... 

 

A SADA PLAN „B“


Uvijek imajte pričuvni plan u slučaju da glavni cilj treninga naiđe na zapreku. Npr. ako pokušavate smanjiti težinu, ali niste u potpunosti uspjeli, pričuvni plan može biti 30 min na steperu. Nemojte na zapreke gledati kao da je sve gotovo, gledajte pozitivno i osjetite zadovoljstvo za sve ono što ste učinili.

PIJ KAO DEVA!

Pij vodu kao deva.. ne možete popiti dovoljno vode, ali svejedno pokušajte. Ako ste žedni onda ste vjerojatno na putu za dehidraciju, čak ako se i ne znojite. Spriječite dehidraciju prije nego je kasno.

UPORNOST POBJEĐUJE

Kad su u pitanju fitnesss i trening sa utezima, uporni pobjeđuju! Kada je tijelo spremno, povećajte intezitet treniranja. Ovakav način že sigurno pokazati poboljšanje bez ikakvih ozljeda. Previše i prebrzo može iscrpiti tijelo, ograničiti napredovanje i povećati rizik za ozljede.

 


HODANJE ILI TRČANJE?

Kilometar hodanje izgori majni broj kalorija od kilometra trčanja, no kada hodamo polovica potrošene energije dolazi iz msnih rezervi. Tijekom trčanja, manje od trećine izgorjelih 
3299
Kategorije: Fitness
Tagovi: Fitness
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije