Autor: mi
Datum objave: 22.01.2017


Munja FC 1: Trušček iznenađujuće poražen, slavlje Truhana

U zagrebačkoj 'Kutiji šibica' održana je prva priredba Munja Fighting Championshipa.

Organizatori su prošli prave porođajne muke, jer je zbog problema s kavezom priredba kasnila s početkom gotovo tri sata.

Kavez koji su platili 35 000 kuna izvođač radova nije uspio postaviti, ali se organizatori nisu predali i zahvaljujući upornosti uspjeli su održati priredbu pred petstotinjak gledatelja.

Domaćin priredbe bio je Bob Sapp koji je večer proveo u narodnoj nošnji.





Najveće iznenađenje predstavlja poraz Ivice Truščeka. 'Terror' je doživio šesti uzastopni neuspjeh izgubivši sudačkom odlukom do Borčea Talevskog (2-0). Makedoncu je ovo bio tek drugi meč u karijeri, a Trušček je već nakon dvije minute borbe ostao potpuno bez snage. Talevski je prvo pokušao gušenjem s leđa, na što ga Trušček okreće i pokušava ground and poundom. Makedonac napoada heel hookom, 'Terror' se izvlači, a potom Talevski pogađa lijevim direktom. Do isteka prve runde gostujući borac pokušao je još jednom stražnjim gušenjem. U drugoj rundi Makedonac udarcima ruši nemoćnog Truščeka, dolazi u mount i sipa udarce, pa u zadnjim sekundama napada i polugom na ruci.

"Ne znam kako mi se ovo dogodilo. Na treningu uvijek sam među onima s najviše snage. Ne znam, primio sam valjda sto udaraca, ali bar se nisam predao. Ovo mi je već šest uzastopni poraz, stvarno mi treba pobjeda. Dobro da nisam išao u Beč jer bi me onaj Turčin razvalio" rekao je tužno Trušček koji je zbog nastupa na Munja FC-u otkazao borbu na ACB-u u Beču.

Matej Truhan u glavnoj borbi večeri slavio je teško izborenu pobjedu protiv 19-godišnjeg Slovaka Ronalda Paradeisera. U prvoj rundi 'Do Koske' nakon hrvanja uz žicu ruši protivnika i napada udarcima šakama, Slovak odgovara pokušajem heel hooka. Truhan se izvlači i udara protivnika, kojeg je do isteka prve runde uspio još jednom srušiti. Na startu druge runde Paradeiser ozbiljno pogađa šakom, a nakon novog hrvanja uz žicu hrvatski borac ga ponovno ruši. U jednoj izmjeni Slovak ponovno dobro pogađa desnim krošeom, a Truhan odgovara istom mjerom i uspjeva srušiti protivnika.

Makedonac Blažo Dardov za 4 sekunde nokautirao je Pleurata Smajlija. Borci su odmah na startu ušli u izmjenu udaraca u kojoj je hrvatski borac završio nokautiran.

Ivan Erslan koji uskoro odlazi s Igorom Pokrajcem na pripreme u American Top Team na Floridu za 23 sekunde nokautirao je Muhameda Mahmića. Borac iz BiH napao je low kickom na što Erslan kontrira desnim direktom koji ruši protivnika, te ga završava ground and poundom. 


Zoran Đođ tehničkim nokautom u prvoj rundi pobijedio je Mirzu Sendića, dok je Matija Blažičević odigrao na sigurno i sudačkom odlukom svladao Filipa Božinovskog.



Sve borbe sudio je Aleksandar Arambašić.



Munja FC 1:


Stanislav Krofak def. Nemanja Radulović (TKO, R1)

Ivica Jakopic def. Danijel Aranđelović (TKO, tapkao na udarce, R1)

Blažo Dardov def. PleuratSmajli (KO, R1)

Tigo Giljević def. Ace Arsov (submission, triangle choke, R1)

Matija Blažičević def. Filip Božinovski (sudačka odluka)

Andreo Kolić def. Nikola Arsov  (submission, triangle choke, R1)

Filip Gaćeša def. DimitarTashkov (submission, americana, R1)

Dejan Stefanovski def. Sinša Damjanović (TKO, tapkao na udarce, R1)

Zoran Đođ def. Mirza Sendić  (TKO, R1)

Ivan Erslan def. Muhamed Mahmić (TKO, R1) 

Borče Talevski def. Ivica Trušček (sudačka odluka)

Matej Truhan  def. Ronald Paradeiser (sudačka odluka)




3654
Kategorije: MMA
Tagovi: Ivica Trušček, Hrvatski MMA
Najpopularnije
Najnovije