Autor: mi
Datum objave: 11.01.2020


Na Patricea Quarterona pucano iz vatrenog oružja

Poznati francuski borac Patrice Quarteron bio je metom napada vatrenim oružjem.

Na njegov dom u srijedu oko 20 sati ispaljeno je više hitaca, ali borac i njegova obitelj nisu bili u kući, piše Le Parisien.

Napad se dogodio u južnom predgrađu Pariza Corbeil-Essonnesu, a napadači su pucali preko ograde velikog imanja na kojem umirovljeni borac živi.

“Cilj napada zasigurno nije bio ubojstvo. napad je izvršen na smještaj čuvara. To je vjerojatno bio čin zastrašivanja” rekao je jedan od članova rodbine vlasnika imanja.



Quarteron je u sporu s vlasnicima imanja koji žele da se iseli što on odbija.

Borac je doveden na posjed kao tjelohranitelj milijarderu Sergeu Dessaultu,

bivšem francuskom senatoru i gradonačelniku Corbeil-Essonnesu, čije se bogatstvo procjenjuje na 15 milijardi dolara.


Napad bi mogao biti dijelom spora, jer nakon što je u svibnju 2018. milijarder preminuo u 93. godini obitelj više nije željela Quarterona na imanju i sudskim je putem ishodila njegovu deložaciju.


Tenzije između obitelji i borca rastu proteklih mjeseci. Quarteron je primio i anonimni video u kojem mu se prijeti, te ga je proslijedio policiji.

40-godišnji Quarteron se umirovio u ožujku prošle godine. Tijekom karijere je pobjeđivao Dževada Poturka, Boba Sappa, Andreja Gerasimchuka, Frederica Sinistru, Fabricea Aurienga, Ashwina Balraka, Sergeja Gura i Bricea Guidona.



825
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Muay Thai
Najpopularnije
Najnovije