Autor: Admin
Datum objave: 19.10.2012
Komentari:
0,00


NAJAVA SUSRETA III KOLA 1 HRVATSKE HRVAČKE LIGE

Pogledajte raspored

Hrvački Klub Gavrilović poziva sve ljubitelje hrvanja da dođu 20. Listopada 2012. u Sportsku dvoranu Srednje škole u Petrinji i svojim navijanjem pomognu našim hrvačima da ostvare još jednu pobjedu i dođu na korak do osvajanja naslova prvaka.

 

Meč počinje u 17,30 sati

 

Petrinja, 20. (subota) 10. 2012.:      GAVRILOVIĆ -  VINDIJA

Suci: D. Petanjek, M. Petrak, J. Zelić

 

OSTALI SUSRETI

 

Zagreb, 20. (subota) 10. 2012. :       LIKA – GOSPIĆ, Dvorana PEŠČENICA

Suci:  Z. Očić, T. Fekete, M. Marjanović

 

Vrbovec, 20. (subota) 10. 2012.;      PIK VRBOVEC  -  HRVATSKI DRAGOVOLJAC

Dvorana 2. OŠ VRBOVEC, početak susreta u 18:00 sati

Suci:  S. Polovina, N. Kocić

 

Sesvete,  20. (subota) 10. 2012.:       SESVETE – ISTARSKI BORAC

Suci:  S. Handanagić, Ž. Kubinek

 

 

1636
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 3 Dana 14.10.2015 - 05:41 Silvia ... je rekao/la:
Hvala, hvala. Ja bih se vratiti na drugačiji način, ali to je kako kažu vrlo akivntu fazu za mene, jer sam čišćenje, nadam se da ću biti u mogućnosti da se vrati, da se danas ovdje je puno uzbuđenja, jer nisam bio tamo, recimo, za 20 teških mjeseci, nadamo nadam se da susret. Moje tijelo je navikao na različite stvari, pa ćemo vidjeti, ja sam ovdje, ja sam sretan, ja bih malo adrenalina, jer kao što sam rekao ovo za dugo vremena bio sam iz kabine i vidjeti.Svatko želi znati kad se vrati u F1, ako vam dati sebi vremena, što je tvoj plan?U ovom trenutku sam sretan što sam ovdje, morate uživati ​​u životu, čak i sa malim stvarima, a ne samo od onih koji bi htjeli. Za određene deklaracija je još uvijek prerano za ta pitanja ne mogu odgovoriti još. Učinit ću sve da se u punom obliku iduće godine, u mjesecima odlučiti što ću učiniti. Vidi li F1 u mom dosega ili ne, može se u 2014, ali stvarno nisam još u mogućnosti odrediti, sada sam ovdje, a onda planira sudjelovati na skupu u San Martino, a zatim ćemo vidjeti.IZJAVA KUBICE NAKON OPORAVKA,CARE CEKAMO TE !
 
# 2 Dana 20.10.2012 - 19:56 karlo sruk ... je rekao/la:
Komentar uklonjen zbog uvredljivog sadrzaja.
 
# 1 Dana 20.10.2012 - 19:55 karlo sruk ... je rekao/la:
ajmo gavrilovic nema boljih od brace lavric ivinka kadecke za gavrilovic navijamo za njega zivimo bez mj ega nebi bili sretni jer on je ponos petrinje nikom nije lepse neg je nam kad gavrilovic hrva svaki dan moj tata josip sruk je hrvo za gavrilovic pozna milana nenadica i savu sekulica jasam prije treniro u moscenici vise ne u gavrilovicu trenira domagoj bradaric u moscenici ja te volim gavrilovic ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooio ajde ajde gavrilovic hrvaj malo nasje alnas ima nije vazno srusitcemo ponos svima gavrilovic je najbolji i niko mu nist nemoze ale ale
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije