Autor: A.B.
Datum objave: 08.12.2013
Komentari:


NAJBOLJI NA TRENINGU A NIKADA NA TRONU

Kada najbolji zakažu

Možete biti najbolji na treninzima i predvoditi svoju grupu te ne izostati niti sa jednog treninga a opet nikada ne biti najbolji. To zna biti frustrirajuće. Svi od vas očekuju da osvajate turnire jer ste najopasniji na treninzima a onda kada dođe vaše vrijeme nešto se dogodi i vi budete tek prosječan borac. Najčešće budete poraženi od nekoga tko ne samo da nije redovit na treninzima već borbu shvaća kao nešto što će usput odraditi.

Kada se pojave takvi problemi vrhunski klubovi angažiraju sportske psihologe koji će borcima pomoći pronaći razlog zašto zakažu kada imaju sve preduvjete da budu najbolji.

Ponekad su ti problemi dublje prirode a ponekad su rješenja za njih toliko jednostavna i logična kao i za mnoge druge probleme koji nam zagorčavaju život. Jeste li se ikada pitali jeste li premoreni? Da li je vaše tijelo dalo i posljednju kap energije na treningu a onda kada se treba dokazati vi „radite“ na rezervi i vaše vas tijelo ne sluša?
Ako ste se pronašli u opisu dopustite sebi odmor prije velikih turnira. Par dana prije nemojte biti u grču već uživajte i odmarajte. Meditirajte i samo održavajte formu. Vjerujte da će vam to pomoći.

Mnogi treneri nisu svjesni koliko je odmor bitan a opet borci vjeruju kako bi ih jedan izostanak sa treninga unazadio. Na kraju nastane zbrka između umora, želje za pobjedom i tereta radi velikih očekivanja.

Ponekad u životu treba stati na kočnicu, dobro razmisliti a onda krenuti punom snagom jer inače nikada nećete znati koje su vaše prave mogućnosti.

 
1860
Kategorije: Drugo Mišljenje
Tagovi: Zanimljivosti
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije