Autor: mi
Datum objave: 29.01.2020


Nakon Furyja i Puleva i Jarrell Miller potpisao za Top Rank: Pozdravite zlikovca

Jarrell Miller (23-0-1, 20 KO) ostao je bez zarade karijere kada je zbog pada na doping testu otkazana njegova lipanjska borba s Anthonyjem Joshuom.

Zamijenio ga je Andy Ruiz i proslavio se, a Amerikanac je ostao osramoćen nakon što je objavljeno da je pao na čak tri različita doping testa. To mu je bio drugi pozitivan dopinški test u karijeri.

31-godišnji ‘Big Baby’ spreman je za povratak u 2020. s novim promotorom. Potpisao je za Top Rank Boba Aruma koji će voditi njegovu karijeru u suradnji s njegovim dosadašnjim promotorima Greg Cohen Promotions i Salita Promotions.

Miller je krajem prošle godine potpisao ugovor s bivšim menadžerom Floyda Mayweathera i Andrea Warda Jamesom Princeom s kojim radi i Tony Yoka koji je također blizu potpisu za Top Rank.


Nakon što je pustio Andyja Ruiza koji je ubrzo postao svjetski prvak u teškoj kategoriji, Top Rank ne želi ponoviti pogrešku i počeo je raditi s Tysonom Furyjem i obveznim IBF-ovim izazivačem Kubratom Pulevom.


“Jarrell Miller je ozbiljan u vezi povratka, tome da radi stvari na pravi način i postane prvak svijeta u teškoj kategoriji. On ima jedinstven i uzbudljiv karakter, ali najvažnije zna se boriti” izjavio je Arum.

“Mala prepreka za veliki povratak” rekao je Miller koji će ove godine boksati na ESPN-u.

“Dolazim po sve i svakoga. Nitko nije siguran. Pozdravite zlikovca. Svatko se želi prikazati kao superheroj, ali ne živimo u svijetu okupanom suncem. Ja nikad neću biti superheroj. U mom svijetu u većini slučajeva zlikovac pobjeđuje.”


Miller se posljednji put borio u studenom 2018. kada je nokautirao Rumunja Bogdana Dinua.


Ima i preko 20 mečeva u kick boksu, a jedina dva poraza doživio je od Mirka Filipovića. Nakon njihove druge borbe 2014. u Los Angelesu prvi je put pao na doping testu.



718
Kategorije: Boks
Tagovi: Bob Arum, Jarrell Miller
Najpopularnije
Najnovije