Autor: A.B.
Datum objave: 04.12.2013
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


NAKON UFC KARIJERE U -INVALIDSKU- MIROVINU?

Forrest Griffin ne može koristiti desnu ruku

Forrest Griffin sa razlogom je najavio odlazak u mirovinu. Njegovo fizičko stanje natjeralo ga je na tu odluku. Borac je imao tešku ozljedu ramena koja je rezultirala trajnom štetom pa borcu sada desna ruka loše funkcionira.

 

Borac je bivši UFC prvak te je iza sebe imao mnogo teških borbi i iscrpljujućih treninga. Iako je imao odličnu karijeru u kojoj je odnio 19 pobjeda te doživio 7 poraza istakao je da je vrijeme za povlačenje a razlog tomu je ozljeda radi koje više ne može koristiti desnu ruku.

 

"Fizički se ne mogu vratiti. Nisam želio završiti karijeru ali sam shvatio da je jednostavno kraj. Prošao sam svoje najbolje dane. Moje rame je gotovo. Zube perem sada lijevom rukom. Tako je kako je.“- rekao je Griffin za emisiju MMA Hour -"Ne mogu igrati košarku, ne mogu uopće baciti loptu. Bio sam dešnjak. Posljednje tri godine sam se na neki način borio s jednom rukom.“


Njegova ruka zasigurno nikada neće biti funkcionalna kao prije no sigurno će je s vremenom uspjeti dovesti u stanje da se njome može koristiti u svakodnevnici.

Ovo je tipičan primjer profesionalnog sporta koji danas više nije zdrav već opasan po zdravlje ukoliko želite biti na samom vrhu.

 

 

 

 

1701
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Forrest Griffin
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije