Autor: Admin
Datum objave: 09.06.2012
Komentari:
0,00


NAŠI HRVAČI TRENIRAJU SA JOŠ ČETIRI REPREZENTACIJE

Braća Žugaj na visinskim pripremama

Nenad i Neven ovog su ponedjeljka otputovali na ciklus bazičnih priprema za nadolazeće Olimpijske igre.

 

Praćeni glavnim trenerom reprezentacije Davorom Jakubekom, na Belmekenu (Bugarska) pridružili su se reprezentaciji Azerbajdžana, Bugarske, Srbije, Venezuele na visinskim pripremama.

 

 

Napomenimo samo kako je reprezentacija Azerbajdžana jedna od najjačih reprezentacija svijeta u hrvanju, tako da kvalitetnih treninga zasigurno ne nedostaje.

 

Nakon priprema u Bugarskoj očekuje ih povratak u Zagreb i prisustvovanje juniorskom Prvenstvu Europe koje se ove godine održava upravo u našoj metropoli. Žugaji će ovoga puta imati malo drugačiju ulogu, neće biti na strunjači nego će pomoći u promociji ovog natjecanja kao njegovi promotori, najpoznatiji i najtrofejniji hrvatski hrvači.

2091
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, Neven Žugaj, HHS, Nenad Žugaj
Komentari
# 2 Dana 24.10.2015 - 14:53 Shigeko ... je rekao/la:
Ne Ivane, naše trčanje će biti simbolično i vntevaroo ne duže od par km a možemo trčati i spoljnom stazom, pa malo po trim stazi.. Videćemo ali mislim da neće biti problema :)
 
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:03 Eko ... je rekao/la:
Sve pohvale za ceo sajt, oljibe aktuelnosti, volju i želju da se pomogne drugima ličnim primerom !!! Posebno mi se dopada efekat sa padajućim plavim krugovima :))) dok se Google se baš propisno obrukao :(
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije