Autor: mi
Datum objave: 25.10.2019


Nate Diaz pao na doping testu

Nate Diaz objavio je da je bio pozitivan na doping testu.

Mlađi Diaz se idućeg vikenda na UFC-u 244 u njojorškom Madison Square Gardenu trebao boriti protiv Jorgea Masvidala.

Kao zamjena čeka Leon Edwards kojeg je u ožujku Masvidal udario u backstageu priredbe u Londonu.

Diaz je vrlo glasan kad je riječ o korištenju nedozvoljenih sredstava, tako da ova vijest predstavlja svojevrsno iznenađenje.

“Neću moći doći do NYC-a na tjedan borbe idućeg tjedna jer kažu da sam na testu imao povišenu razinu za koju kažu da je mogla doći od kontaminiranih suplemenata. To zovem lažnim optužbama jer ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Stoga, dok UFC, USADA ili bilo tko drugi tko me jebe ne riješi ovo neću se natjecati.”


“Neću igrati njihovu igru i biti tiho i pokušati ovo sakriti kao što su mi sugerirali. Neću dozvoliti da se moje ime oblati kao varalicu kao svi oni šupci koji su šutjeli do iza borbe samo da bi ih platili. Jebeni prevaranti.”


“Jebe mi se za tamo neki novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću surađivati u ovom sranju. Neću šutjeti i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje. Moje borbe - vidimo se kad se vidimo. iskreno tvoj, Najstvarniji, najopakiji jebač u igri."


34-godišnji Amerikanac u oktogon se vratio u kolovozu u Anaheimu i nakon trrogodišnje pauze uz sjajnu izvedbu jednoglansom odlukom sudaca porazio bivšeg prvaka u lakoj kategoriji Anthonyja Pettisa.



3550
Kategorije: MMA
Tagovi: Nate Diaz, doping
Najpopularnije
Najnovije