Autor: Admin
Datum objave: 09.01.2013
Komentari:
0,00


NENAD SLAVIO U POLUFINALU

Postao i otac malog Jakova

U subotnjem bundesligaškom polufinalnom susretu Nenadov i Nevenov klub ugostio je iznimno jaku ekipu, ASV Mainz 88. Meč je kao i zadnji puta održan u areni Geisingen.

 

U veličanstvenoj atmosferi i gromoglasnim navijanjem 3500 navijača, Nendingen je uspio minimalno pobijediti Mainz rezultatom 20:19.

 

Meč je bio izuzetno neizvjestan i do zadnje borbe nije se znao pobjednik. Nenadova borba bila je šesta po redu. Za protivnika je imao Njemca Patrica Nudinga, koji mu je poznat još od prošle sezone. Kao i tada, Nenad je rutinirano došao do pobjede od 3:0 u rundama, ne bacivši ni trunku sumnje u konačnog pobjednika.

 

Na kraju borbe Nenad je svojim već prepoznatljivim oblikom slavlja, „gusjenicom“,  zahvalio vjernim navijačima za iskazanu podršku. U subotnjem meču Neven nije nastupio. Valja napomenuti da je ovo bio prvi polufinalni susret a sljedeći slijedi drugi vikend u gostima kod Mainza.

 

Kako bi dan bio za pamćenje pobrinuo se jedan mali, ali vrlo snažan borac. Naime, prije subotnjeg meča, u 15 sati, nakon iscrpljujuće borbe u Vinogradskoj bolnici rodio se mali Jakov, težak 3,62 kg i 53 cm dugačak i tako dobio svoju prvu veliku borbu. Roditelji Ana i Nenad tako su dobili najljepši novogodišnji poklon, i ovim putem zahvaljuju se svima na čestitkama.

1503
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, Nenad Žugaj
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije