Autor: Admin
Datum objave: 28.04.2012
Komentari:
0,00


NENAD ŽUGAJ IZBORIO OLIMPIJSKE IGRE

Još jedan par blizanaca predstavlja Hrvatsku

Naš hrvač Nenad Žugaj u kat. do 84 kg izborio sudjelovanje na OI u Londonu, ušavši u finale 1. Svjetskog kvalifikacijskog turnira koji se upravo održava u kineskom Taiyuanu.

 

Nenad je do finala pobijedio Indijca, Španjolca, te u odlučujućoj polufinalnoj borbi i Moldavca, te je kao finalista turnira osigurao nastup u Londonu uz svog brata Nevena, koji je, da podsjetimo, već ranije izborio nastup na OI osvajanjem brončane medalje na prošlogodišnjem Svjetskom Prvenstvu održanom u Istanbulu.

 

 

Osim Nenada, mogućnost da izbori vizu na ovom turniru imao je i Tonimir Sokol u kat. do 66 kg koji je nakon pobjede protiv aktualnog prvaka Europe, Slovaka Levaija pokleknuo u 1/4f protiv Ukrajinca tijesno izgubivši 2:1 u rundama. U repesažu je izgubio borbu za treče mjesto od Mađara Kozaka i time izgubio priliku da izbori olimpijsku vizu na ovom natjecanju.

 

Ostali naši hrvači, Ivan Lizatović i Dominik Etlinger izgubili su svoje prve borbe i tako završili natjecanje.

 

Našim reprezentativcima koji nisu ovog puta uspjeli još preostaje jedna šansa, posljednji kvalifikacijski turnir koji će se održati u Helsinkiju, u FInskoj od 04.-06. svibnja.

2564
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS, Nenad Žugaj
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 05:10 Anoop ... je rekao/la:
Does your site have a contact page? I'm havnig problems locating it but, I'd like to send you an e-mail. I've got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great site and I look forward to seeing it improve over time.
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije