Autor: Admin
Datum objave: 24.05.2013
Komentari:
0,00


NEVEN I NENAD ŽUGAJ NEPOBJEDIVI

Prvaci Hrvatske za 2013. godinu

Braća Nenad i Neven Žugaj proteklog su vikenda nastupili na pojedinačnom Prvenstvu Hrvatske u hrvanju, osvojili su zlatne medalje...

 

Neven je nastupio u kategoriji do 74 kilograma u konkurenciji 20 hrvača. Prvo kolo nadmočno je tušem pobjedio Golač Ervina iz Bistre, u četvrtfinalu također je uspješno savladao Vrban Ivana iz Inasa (2:0, 6:0), potom je uslijedilo polufinale sa Sigur Robertom iz Petrinje (8:0,6:2) u korist Nevena. U finalu je Neven obranio naslov prvaka Hrvatske glatko pobjedivši Valečić Ignacija iz Metalca rezultatom 1:0, 7:0.

 

Nenad je nastupio u deset kilograma težoj kategoriji do 84 kilograma. Također je bio nadmoćan u sve četri borbe. U prvom kolu tehničkim tušem je pobjedio Mihalj Marija iz H.Dragovoljca (6:0,7:0), u četvrtfinalu istim rezultatom savladao je Karić Ivana iz Gospića (7:0, 6:0), potom je uslijedilo polufinale sa Franić Krešimirom iz H.Dragovoljca (1:0,5:0)u korist Nenada. U finalnom meču uvjerljivo je pobjedio Jakovljević Eugena iz Metalca (8:0, 6:0) te osvojio naslov prvaka Hrvatske.

 

Slijedeće natjecanje su Mediteranske igre u Turskoj koje će se održati krajem lipnja, a do tada dečke očekuju naporne reprezentativne pripreme.

 

 

1591
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije