Autor: Admin
Datum objave: 04.11.2012
Komentari:
0,00


NEVEN PREOKRENUO REZULTAT

Za pobjedu ASV Nendingena

Klub naše braće Žugaj bio je u gostovanju gdje je i ovaj put pobjedički odmjerio snage sa konkurentskim klubom SV Triberg.

 

S obzirom na činjenicu da je mjesto Triberg, poznato u svijetu satova i to ni manje, ni više nego po drvenom satu s pticom kukavicom, klub SV Triberg nije ni u jednoj sekundi davao takav (kukavički) dojam.

 

Unatoč svim lokalnim očekivanjima gdje se nadmoćna prednost davala ASV Nendingenu, nije sve išlo baš tako lako.

 

SV Triberg ove sezone pojačao se sa odličnim stranim hrvačima tako da dečima iz Nendingena nije bilo nimalo jednostavno u borbi za novu klupsku pobjedu.

 

Napeta atmosfera bila je prisutna sve do drugog poluvremena, gdje je Nendingen izvukao svoje najjače adute i time ponovo osigurao veliku pobjedu kluba.

 

Preokretu rezultata, pridonio je Neven (74kg) koji se i ovoga puta borio se u kategoriji do 84kg, sa desetak kilograma težim protivnikom, mladim Lorrencom Puggioniem, svladavši ga bezmilosrdno 7:0, 6:0, 6:0 u rundama te tako ponovno donio klubu velika 4 boda prednosti!

 

Nakon Nevena i ostali hrvači kluba nastavili su pobjednički niz do kraja susreta i time je Nendingen opet dogurao do fantastične klupske pobjede.

 

Naravno, kako i priliči pobjeda je proslavljena na najbolji mogući način, u krugu najvjernijih navijača i članova kluba.

 

Novi dvoboj očekuje se već idućeg vikenda, gdje se novim klupskim uspjesima uz Nevena pridružuje i Nenad.

1525
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije