Autor: Admin
Datum objave: 12.11.2012
Komentari:
0,00


NEVEN SVLADAO SREBRNOG OLIMPIJCA

Braća Žugaj nezaustavljiva

Na održanom susretu Asv Nendingen ugostio je neugodnog rivala Ksv Aalen, Neven slavio protiv srebrnog olimpijca...

 

Pred prepunom dvoranom domaći hrvači nisu razočarali, ukupan rezultat bio je 27:11. Kao i obično pobjedi kluba pridonijeli su i Nenad i Neven Žugaj.

 

Nenad je za protivnika imao Pascala Kocha, te ga rutinirano svladao 4:0 u rundama. Pojasnimo samo, bodovna razlika bila je više od 11 bodova razlike te je Nenad ovoga puta donio klubu četiri boda.

 

Neven pobjedio velikog hrvača, Armenca Arsen Julfalakyana, srebrnog s Olimpijskih igara u Londonu i višestrukog osvajača europskih i svjetskih medalja, te mu nanio prvi poraz od OI i time prekinuo njegov pobjednički niz. Borba je od početka bila na strani Nevena  koji je u prvoj i drugoj rundi poveo 1:0 i to zadržao do kraja rundi. Jedina runda koju je Julfalakyan osvojio je bila treća, kada je uspio poentirati u parteru u kojem je inače vladar strunjače. Zadnju, četvrtu rundu presudio je Nevenov fantastični borbeni duh, gdje je bio aktivniji čime je stekao pravo da bira položaj u parteru.

 

Ispravno je izabrao obranivši parter, osvojio rundu i osvojio pobjedu nad još jednim velikanom svjetskog hrvanja. Pobjeda je izazvala goleme ovacije uvijek vjerne i motivirajuće domaće publike u kojoj su između ostalih ovaj put bili i trener hrvatske hrvačke reprezentacije Davor Jakubek, dva međunarodna hrvatska suca Davor Petanjek i Zvonko Očić te uvijek vjeran, najfan od svih fanova, prijatelj Igor Horvat. Hvala im što su bili uz njih, navijali i bodrili ih i u dalekoj Njemačkoj.

 

Idući vikend u Njemačku putuje samo Neven, želimo mu svu sreću i javljamo se s novim (uopće ne sumnjamo – odličnim) vijestima već iduće nedjelje…

1511
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, Neven Žugaj, Nenad Žugaj
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije