Autor: Admin
Datum objave: 29.12.2011
Komentari:
0,00


NEVEN ŽUGAJ DRUGI SPORTAŠ RH

Veliko priznanje odličnom hrvaču

Održana je svečana dodjela nagrada HOO za najbolja sportska postignuća u 2011. godini. Vrh Hrvatske sportske elite te politički vrh Hrvatske, upriličili su ovo veliko sportsko događanje te jasno pokazali od kolike je važnosti sport u Hrvatskoj kulturi.

 

Biti djelom ove “kreme” Neven je svojim velikim rezultatom ove godine zasluženo sjedio za vip stolom okružen samo najboljima od najboljih!

 

Neven je svojom ovogodišnjom svjetskom broncom i izborenom normom za OI u Londonu 2012. bio drugi najbolji sportaš u Hrvatskoj i to odmah iza našeg najboljeg skijaša Ivice Kostelića.

 

Ogroman je to uspjeh jer do sada nitko od naših hrvača nije se toliko približio toj sjajnoj i velikoj nagradi HOO-a (Nenad je 2010. bio u top 5 sportaša Hrvatske).

 

Na tradicionalnom božićnom turniru koji se održao 17. prosinca na Pešćenici, proglašen je najbolji hrvač senior u 2011. godini.

 

Ove godine ta čast pripala je Nevenu, čime je “oteo” titulu bratu Nenadu koji je bio najbolji hrvatski hrvač u 2010. godini.

 

Time je ujedno Neven osigurao ostanak značajnog trofeja u “vlasništvu” braće Žugaj. Svojim izvanrednim rezultatima ove godine te osiguranim prvim i za sad jedinim hrvačkim plasmanom na OI 2012. u Londonu Neven je zasluženo proglašen najboljim hrvačem.

1803
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije