Autor: Admin
Datum objave: 12.02.2013
Komentari:
0,00


NEVEN ŽUGAJ SE POZLATIO U BEOGRADU

Uspješan nastup hrvatskog hrvača

Prošlog vikenda održan je 27. međunarodni seniorski turnir u hrvanju u Beogradu, u grčko-rimskom stilu poznatiji pod nazivom Ljubomir Ivanović-Gedža.

 

Gedža predstavlja jedan od najstarijih i najprestižnijih turnira u svijetu hrvanja, a održava se u spomen na jednog od najuspješnijih trenera svijeta Ljubomira Ivanovića-Gedže.

 

Na ovogodišnjem hrvačkom turniru sudjelovalo je oko stotinu hrvača iz 15-tak zemalja svijeta, među kojima je već tradicionalno sudjelovala i naša reprezentacija sa svojim najboljim odabranicima.

 

Naše zanimanje bilo je najviše usmjereno na uspjeh Nevena, koji je u nastupio u kategoriji do 74kg, u konkurenciji od 10 hrvača diljem svijeta.

 

 

 

Nevenu su za put do vrhunskog uspjeha prethodile tri borbe u kojima se prvo susreo sa čehom, Novakom kojeg je glatko svladao, potom je naišao na slovaka Rigo, kojeg je također čistom pobjedom ostavio iza sebe, ostvarivši time ulazak u finale.

 

U finalu ga je čekao izraelac, a o pobjedniku meča su presudile dvije runde, gdje je Neven glatkim rezultatom od 2:1,3:0 u rundama suvereno pobjedio i tako osvojio 1.mjesto, te postao pobjedinikom ovog znamenitog turnira u 2013.godini!

 

Ostatak naše ekipe također je dobro prošao, tako da sa veseljem možemo zaključiti da je gostovanje naše reprezentacije u Beogradu bilo vrlo uspješno.

 

Braću Žugaj sada čekaju dvotjedne pripreme sa ostatkom reperezentacije, u olimpijskom centru Tat u Mađarskoj, gdje se spremaju za još bolji nastavak svoje nove natjecateljske sezone.

1562
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije