Autor: mi
Datum objave: 21.08.2019


Ngannou: Čekam revanš s Miočićem

Francis Ngannou smatra da je učinio dovoljno da se ponovno bori za UFC-ov naslov u teškoj kategoriji.

Nakon što je u prvom napadu na naslov u siječnju 2018. poražen jednoglasnom odlukom od Miočića, 32-godišnji Francuz poražen je i od Derricka Lewisa u razočaravajućem nastupu u sljedećoj borbi.


Ponovni uspon počeo je u studenom 2018. kada je za 45 sekundi prekinuo niz Curtisa Blaydesa od šest mečeva bez poraza. Zatim je za 26 sekundi nokautirao bivšeg prvaka Caina Velasqueza i u zadnjoj borbi u lipnju za 71 sekundu još jednog bivšeg prvaka Juniora Dos Santosa.

 

"Čekam revanš" rekao je na Ariel Helwani's MMA Show.


"Čekam borbu za titulu i ne bi bilo pošteno da mi to ne daju jer sam učinio sve što je bilo potrebno kako bih ju zaslužio."


'Predator' je bio impresioniran revanšom Miočića i Cormiera u kojem je američki Hrvat nokautom u četvrtoj rundi vratio naslov prvaka.


"Iskreno, nisam očekivao da će borba biti tako intenzivna. Bila je to tako sjajna borba. Tako su se dobro udarali, bacali udarce i sjajno borili. Samo par pokušaja hrvanja i sve ostalo stand up borb. Stipe je preuzeo kontrolu nad borbom. Možda su udarci u tijelo utjecali na DC-a jer je DC-u išlo tako dobro. Prije toga je dobivao meč, ali je Stipe počeo s udarcima u tijelo i tada je zapao u probleme."



Foto: Esther Lin

1126
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije