Autor: mi
Datum objave: 24.05.2020


Ngannou: Cormier je veći izazov za mene od Miočića

Francis Ngannou bez sumnje je zaslužio novu borbu za naslov UFC-ovog prvaka u teškoj kategoriji, ali pitanje je koliko će morati čekati na nju i hoće li je na kraju dobiti.

33-godišnji francusko-kamerunski borac nakon što je nokautirao Alistaira Overeema u siječnju 2018. dobio je priliku izazvati prvaka Stipu Miočića, ali je poražen jednoglasnom odlukom sudaca nakon 5 rundi.


Uslijedio je novi poraz u razočaravajućem meču protiv Derricka Lewisa, da bi zatim počeo ponovni uspon.


S četiri ekspresna nokauta – Curtis Blaydes (45 sekundi), Cain Velasquez (26 sekundi), Junior Dos Santos (minuta i 11 sekundi) i Jairzinho Rozenstruik (20 sekundi) – definitivno je zaradio novu priliku.


Ngannou mora čekati rasplet treće borbe između Miočića i Daniela Cormiera i nadati se da će ili dobiti priliku čekajući ili do tada ostati u pobjedničkom nizu.

Kamerunac kaže da bi bio sigurniji u ishod revanša s Miočićem nego u okršaj s DC-em.


„Iskreno, imam više samopouzdanja za revanš protiv Stipe. Mislim da je Cormier veći izazov za mene od Stipe. Sa Stipom sam se već borio i nije me mogao završiti. Bio sam gotov, nisam se mogao micati, a Stipe me unatoč tome nije završio. Ako se budem ponovno borio sa Stipom mislim da ću imati više znanja i načina da ga pobijedim” izjavio je Ngannou.



1558
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije