Autor: mi
Datum objave: 17.09.2019


Ngannou: Revanš s Miočićem definitivno neće završiti kao prva borba

Francis Ngannou (14-2, 9-2 UFC) čeka revanš sa Stipom Miočićem (19-3, 13-3 UFC).

Nakon što je u siječnju 2018. poražen jednoglasnom odlukom u borbi za UFC-ov pojas s hrvatskim borcem, Ngannou je u sljedećem ulasku u ring razočarao blijedom izvedbom protiv Derricka Lewisa i novim porazom na bodove.

 

33-godišnji kamerunsko-francuski borac uspio se oporaviti nakon ovih posrtaja i u sljedeća tri meča ekspresno je nokautirao Curtisa Blaydesa (45 sekundi) i prekinuo njegov niz od šest borbi bez poraza, te bivše prvake Caina Velasqueza (26 sekundi) i Juniora Dos Santosa (71 sekunda).


Nakon što je Miočić vratio pojas nokautiravši Daniela Cormiera, 'Predator' se nameće kao najlogičniji izbor za idućeg izazivača. Ngannou očekuje da bi do revanša moglo doći do kraja godine.


"Čekam. Nakon moje zadnje borbe Dana White mi je rekao da moramo vidjeti kako će završiti revanš između DC-a i Stipe. Ja čekam i spreman sam" izjavio je za MMA Junkie.
"Mislim da ću dobiti svoju osvetu. Borba definitivno neće završiti kao prva. Nadam se da će se održati ove godine, To bi bilo sjajno."


Ngannou se nada da bi UFC mogao održati priredbu i na afričkom kontinentu.


"Nadam se tome, ali ne znam jesu li oni voljni to učiniti. Ne mogu dočekati da vidim što će biti s tim. Bilo u Nigeriji ili Kamerunu. Recimo prvo Nigerija."


Foto: Esther Lin

1677
Kategorije: MMA
Tagovi: Stipe Miočić, Francis Ngannou
Najpopularnije
Najnovije