Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


Nick Diaz u bolnici

Nick Diaz je zadržan u bolnici zbog ozbiljne bakterijske infekcije koju je dobio nekoliko dana prije borbe za EliteXC. Bio je primljen u bolnicu kada je stigao u Las Vegas da gleda meč svog brata. Od utorka se nalazi na infuziji sa antibioticima i vjerojatno će je primati sve do idućeg tjedna.

"Osjećao sam se poprilično loše u meču na Havajima. ali mislio sam da se radi o vremenskoj razlici ili možda nešto što sam pojeo dan prije. Kada sam otišao sa Havaja idući dan, postalo mi je hladno i bio sam pokriven sa nekoliko pokrivača na avionu ali unatoč tome oblijevao me hladan znoj. Do trenutka kad sam sletio u Las Vegas infekcija se toliko razmahala da sam odmah otišao u bolnicu na pregled. Primili su me i od tada sam ovdje."

Nick Diaz je trenutačno najpoznatiji zbog svoje kontroverzne borbe sa Pride prvakom u kategoriji do 70 kg. Takanori Gomi, izuzetno popularan borac u Japanu, je izgubio borbu protiv Diaza međutim zbog testiranja na droge, u kojima su nađi tragovi marihuane kod Diaza, borba je naknadno proglašena No Contest.

Izvor: GracieFighter

1753
Kategorije: MMA
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije