Autor:
Datum objave: 01.06.2008
Komentari:
Morate se logirati ili registrirati da bi ocijenili ovaj članak
0,00


NIJE ŠALA, DRVIŠ PRVI IZAZIVAČ

Umirovljeni hrvatski boksač Stipe Drviš ne razmišalja o povratku u profesionalni boks, osim ako mu ne dođe „nemoralna ponuda“ da ne kažemo bezobrazno veliki iznos novaca. Stipe Drviš je na nedavno objavljenoj rang listi Europske Boksačke Unije (EBU) prvi izazivač prvaku Ukrajincu Yuriju Barashanu.

Kako je Drviš napredovao na EBU-ovoj ljestvici nezna ni sam boksač, ali je spreman ponovno ući u ring za veliku svotu novca. „Nemam pojma ni o kakvim pomacima na europskoj ljestvici. Trenutačno sam kod kuće u Puli i više ne razmišljam o boksu. Ja i danas treniram kao da sam u punom natjecateljskom pogonu. Promotori me nisu zaboravili i zovu me, i to ne samo iz moje bivše promotorske kuće, Universum Box Promotiona, nego i drugi. Moj je odgovor uvijek isti: završio sam karijeru, ali ako imate dovoljno novca, spreman sam na razgovor. Kada bi došla neka ‘nemoralna ponuda’, svakako bih razmislio o povratku.“ – izjavio je Drviš za Jutarnji.

35-godišnji boksač se oprostio od boksa u prosincu prošle godine nakon borbe protiv Australca Dannyja Greena a hoće li biti povratka u ring ne znamo.

2261
Kategorije: Boks
Nek se čuje i Vaš glas

Morate se logirati ili registrirati da bi mogli napisati komentar
Najpopularnije
Najnovije