Autor: mi
Datum objave: 16.08.2018


Ništa od povratka Daniela Ghite

"Nakon Badra Harija (potpisan ugovor), Ismaela Lazaara (suspendiran zbog dopinga), čini se da se ni Daniel Ghita ne želi boriti s Luisom".

Ovo su riječi trenera i menadžera Enfusionovog prvaka Luisa Tavaresa, Luca Smitsa nakon što je postalo jasno da neće biti ništa od borbe između Daniela Ghite i njegovog borca najavljene za 15. rujna.

"Pripreme za borbu ove veličine zahtijevaju izniman trud i moguće su samo uz podršku velikog tima i naših sponzora. Nadam se da ćemo uskoro moći objaviti ime novog protivnika. Veliko ime poput Harija ili Ghite neće biti moguće. Ovo je veliko razočaranje s kojim se opet moramo nositi."


Enfusion se oglasio priopćenjem i krivicu za otkazivanje borbe svalio je na 37-godišnjeg Rumunja.


"Dragi fanovi. Žao nam je što vas moramo obavijestiti da Daniel Ghita neće nastupiti na priredbi u Antwerpenu. Daniel Ghita potpisao je ugovor za borbu s Luisom Tavaresom 15. rujna. Nedavno smo mu platili zrakoplovne karte da dođe ovamo odraditi promotivne intervjue i marketinške obveze. U svakom slučaju uskoro ćemo objaviti taj intervju."


"Bili smo vrlo iznenađeni kad je Ghita nakon završenih promotivnih aktivnosti zatražio duplo veći iznos od onog na koji je potpisao ugovor. Kontaktirali smo njegovog trenera i menadžera Nicka Hemmersa, koji je također bio potpuno iznenađen. Nick Hemmers sto posto podržava odluku Enfusiona, a ta je da Enfusion neće dozvoliti da ga se ucjenjuje."

"Daniel Ghita je potpisao za određeni iznos, koji je Enfusion voljan platiti. Dogovor je dogovor i nije nešto o čemu se može ponovno pregovarati kada je Enfusion već imao troškove za promociju i oglašavanje. Zbog toga Daniel Ghita nikad više neće biti pozvan na Enfusionove priredbe."


"Enfusion će kasnije odlučiti o sljedećim koracima. Imamo potpisani ugovor s dogovorenim novčanim iznosom. Nadalje, želimo naglasiti da ova situacija nema apsolutno nikakve veze s Gloryjem. Nick Hemmers obećao je potvrditi Enfusionovu stranu priče kad se vrati s puta na Dalekom istoku, ali mi ne želimo čekati i kočiti matchmaking. Uskoro ćete saznati više informacija o sljedećem protivniku Luisa Tavaresa.


Ghita se u kick boksu nije borio od poraza od Rica Verhoevena u lipnju 2014. u borbi za Gloryjev naslov u teškoj kategoriji. U međuvremenu postao je vrlo aktivan na ekološkim prosvjedima i prosvjedima protiv korupcije u Rumunjskoj.

807
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Daniel Ghita
Najpopularnije
Najnovije