Autor: Admin
Datum objave: 29.11.2012
Komentari:
0,00


NIVES RADIĆ U FINALU, MIKELIĆ BRONČANI

Bravo Nives

Danas su se u Bukureštu održala dva meča hrvatskih predstavnika, Nives Radić je spektakularno pobijedila Čehinju, Mikelić poražen u polufinalu....

 

Nives Radić je danas nastupila u borbi protiv Čehinje Licije Mejnkove. Od samog početka borbe Nives je superiornija, kombinacijama ručnih i nožnih tehnika je stekla bodovnu prednost kod sva tri suca.

 

U drugoj rundi  Nives je s nekoliko high kickova povećala svoju prednost. Kod dva suca je vodila sa 7 bodova prednosti dok je kod trećeg suca imala 2 boda prednosti.

 

Nives je odlično privela borbu kraju, odlično je odradila i borbu završila pobjedom. Ovom pobjedom Nives Radić se plasirala u finale Europskog prvenstva.

 

 

 

Drugi današnji nastup za Hrvatsku je imao Teo Mikelić koji je cijelo vrijeme uspješno parirao, ali je Norvežan pred kraj runde serijom boksačkih tehnika stvorio bodovbu prdnost od 3-4 boda kod sva tri suca. Norvežanin je superiorniji u boksačkoj tehnici, a na žalost u ovoj borbi Teo prenisko drži ruke. U i u drugoj i trećoj rundi Teo ne nalazi pravo riješenje kako bi ugrozio norveškog protivnika što na kraju rezultira porazom.

Teo Mikelić je osvojio brončano odličije nakon jučerašnje pobjede u četvrfinalu.

2301
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, HKBS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije