Autor: Admin
Datum objave: 31.07.2011
Komentari:
5,00


NOVA VLASNICA STRIKEFORCEOVG POJASA

Miesha Tate izvukla polugu Coenen

U borbi za naslov prvaka u velter kategoriji Strikeforce organizacije Miesha Tate je uspijela pobjediti Marloes Coenen...

 

Pretposljednja borba večeri na Strikeforceovoj priredbi nam je donijela borbu za naslov prvaka u velteru. Marloes Coenen je branila titulu prvaka koju je već jednom uspješno obranila u ožujku ove godine kada je gušenjem pobjedila Liz Carmouche. Miesha Tate je morala pobijediti čak dvije protivnice u jednu večer kako bi si osigurala priliku za naslov. Porazila je Maiju Kujala i Hitomi Akano i zaradila borbu za naslov prvaka.

 

Uzavrelu atmosfeu pred meč Dana Hendersona i Fedora Emelianenko dodatno je zagrijala borba dvije simpatične ali nimalo neopasne cure, Marloes Coenen i Miesha Tate.

 

U borbi dviju odličnih borkinja Miesha Tate je uspjela natjerati Marloes Coenen, dotadašnju prvakinju da takpka u odličnom arm triangle chokeu u četvrtoj rundi borbe za prvaka. Tate je napravila polugu koju Coenen neće lako zaboraviti. Kontrolirala je protvnicu i kada se činilo da će preći u „full mount“ Tate je izvukla gušenje a Coenen nije imala drugog izbora nego tapkati.

 

U prvoj rundi Tate se našla u neprilikama kada ju je Coenen uhvatila za gušenje. Uspjela se izvući i kontrolirati borbu do kraja runde što joj je donijelo prednost kod sudaca. U drugoj rundi Coenen je nastavila s pokušajima i odličnom tehnikom zaradila bodove kod sudaca. Treća runda išla je u korist Tate s obzirom da je u početku rušila Coenen i kontrolirala borbu.

 

Ovo je prvi put da je Marloes Coenen poražena polugom  u svoje 24 borbe.

2297
Kategorije: MMA
Tagovi: MMA, Strikeforce, Marloes Coenen, Miesha Tate
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije