Autor: dh
Datum objave: 01.10.2020
Komentari:


Nurmagomedov ne želi s McGregorom sudjelovati u 'reality showu'

Nedavno je McGregor objavio preslike poruka koje je razmjenjivao s UFC-ovim šefom Danom Whiteom u kojima su dogovarali sljedeću borbu i sve upropastio

Nova sezona 'reality showa' The Ultimate Fighter trebala je biti posebno zanimljiva. 


Naime, urednici vrlo popularnog televizijskog programa ovog su puta trenerske uloge namijenili ljutitim suparnicima Khabibu Nurmagomedovu i Conor McGregoru, ali irski je borac sve upropastio.


Sudjelovanje u televizijskom showu bio bi prvi korak uoči njihovog velikog uzvrata.

No nedavno je McGregor objavio preslike poruka koje je razmjenjivao s UFC-ovim šefom Danom Whiteom u kojima su dogovarali sljedeću borbu. 


- Khabib je bio za to ali je Conor napravio ono sr**e s porukama na Twitteru. Sve smo dobro zamislili, prvo The Ultimate Fighter s njima dvojicom i onda veliki uzvrat. No Conor je sve upropastio. Khabib je odustao i poručio: 'J***š njega!' - rekao je Dana White.


The Ultimate Fighter je 'reality show' u kojem sudjeluju amaterski borci podijeljeni u dvije skupine. Oni žive i zajedno treniraju te se bore sve dok ne ostane jedan. 


Pobjednik na kraju dobiva ugovor s UFC-om. Svaku ekipu vodi neki poznati UFC-ov borac. Obično su to borci koje u budućnosti čeka međusobni okršaj. 


Pretprošle sezone treneri suparničkih ekipa bili su Stipe Miočić i Daniel Cormier.

568
Kategorije: MMA, Zanimljivosti
Tagovi: UFC, Dana White, Conor McGregor, Khabib Nurmagomedov
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije