Autor: Admin
Datum objave: 14.02.2012
Komentari:
0,00


ODLIČAN NASTUP NAŠIH SENIORA NA VELIKOJ NAGRADI MAĐARSKE

Kvalificirali se za Golden Grand Prix

Naši seniori imali su odličan nastup na velikom međunarodnom turniru Golden Grand Prix serije, Velika nagrada Mađarske.

 

Božo Starčević i Dominik Etlinger osvojili su druga mjesta, Siniša Hogač bio je treći, Ivan Lizatović peti, a Tonimir Sokol osvojio je 7. mjesto. Time su se kvalificirali na finalni Golden Grand Prix turnir koji se održava u Bakuu, Azerbejdžanu u rujnu ove godine.

 

U subotu, prvog dana natjecanja nastupili su Tonimir Sokol u kat. do 60 kg, Božo Starčević u kat. do 74 kg, i Marko Koščević u kat. do 120 kg.

 

 

 

Božo Starčević  osvojio je odlično drugo mjesto i srebrnu medalju sa tri pobjede i jednim porazom, od čega treba posebno izdvojiti pobjedu nad trostrukim vice-prvakom svijeta, Dancem Madsenom.

 

Tonimir Sokol u prvom kolu pobijedio je rumunjskog hrvača, da bi u 1/4f jednom malom nesmotrenošću izgubio već skoro dobiveni meč protiv domaćeg hrvača.

 

Marko Koščević izgubio je svoj prvi meč protiv domaćeg hrvača.

 

Drugog dana natjecanja, na strunjaču su izašli Ivan Lizatović u kat. do 55 kg, Danijel Janečić i Dominik Etlinger u kat. do 66 kg, te Siniša Hogač u kat. do 96 kg.

 

Najbolji rezultat drugog dana natjecanja ostvario je Dominik Etlinger osvajanjem drugog mjesta. Do finala Dominik je ostvario četiri pobjede, da bi u finalu bolji od njega bio domaći hrvač Lorinc Tamas.

 

Siniša Hogač ostvario je odličan rezultat osvajanjem trećeg mjesta sa četiri pobjede i jednim porazom od pobjednika u toj kategoriji, mađara Kisza.

 

Ivan Lizatović je s jednom pobjedom i dva poraza zauzeo 5. mjesto, dok je Danijel Janečić ostao bez plasmana s jednim porazom.

 

 

 

Ukupno je naša reprezentacija zauzela odlično četvrto mjesto u konkurenciji 18 zemalja učesnica, sa čime je trener reprezentacije Davor Jakubek bio zadovoljan, imajući na umu i činjenicu da na turniru nije nastupio Nenad Žugaj, koji je,  da podsjetimo,  prošle godine osvojio taj turnir u svojoj kategoriji. Nadamo se da će Nenad uskoro oporaviti od lakše ozljede i da će uz naše ostale reprezentativce spreman dočekati nadolazeće Prvenstvo Europe kao i kvalifikacijske turnire za OI.

 

Uz naše hrvače na turniru su sudili i naši međunarodni suci Mario Petrak i Davor Petanjek, koji su vrlo dobro odradili svoj posao.

2438
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:51 Iid ... je rekao/la:
Gadafi (Muammar Muhammad Abu Minyar al-Gaddafi *1942+2011) jebil svoboden in ponsoen sin ponosnega, svobodoljubnega, svobodomiselnega insvobodnega arabskega naroda, ki se ni uklonil svetovnim imperialističnim inhegemonističnim silam, njihovim nazorom in težnjam. a0Zlo je prišlo z zahoda v obliki ZDA in zveze NATO, pri čemerne gre le zgolj za napad in umor Gadafija, temveč za napad na samostojno,neodvisno in suvereno državo in nezakonito vtikanje v njihovo samostojnost,neodvisnost in suverenost in v njihove notranje zadeve.a0Z njegovim ubojem, oz. umorom s strani horde t.i. libijskeganacionalnega prehodnega sveta, je bil storjen zločin pred celo svetovnojavnostjo. Izvensodno je bil ubit Človek. a0Nova Libijska oblast sestavljena iz raznovrstnih izdajalcev,lažnivcev, zločincev in morilcev brezdvomno laže in ne govori resnice. a0Gre za farso o svobodi. Libija ni bila osvobojena in ni svobodna,ampak je okupirana in zasužnjena s strani kriminalcev in brutalnih morilcev, kiso pod krinko borbe za svobodo prišli na oblast! To bodo še na lastni kožiizkusili vsi naivneži, ki zdaj slavijo bbzmagoab, ki to v resnici sploh ni, Libijaje pristala va0 rokah teh zakrknjenih kriminalcevin brutalnih morilcev, ki so delovali pod krinko upornikov, saj gre privideoposnetkih za zanesljiv in za neizpodbiten dokaz o brutalnem umoru, ne leGadafija, ampak tudi nekaterih Gadafijevih sorodnikov, drugih Gadafijevihprivržencev, pripadnikov libijske vojske in policije in najvišjih državnihuradnikov, medtem ko t.i. bbosvoboditeljiab trdijo, da je bil Gadafi ubit vnavzkrižnem ognju, kar pa zagotovo ni res. a0V svojih zadnjih trenutkih življenja je Gadafi prosil zamilost, ki pa je od množice zločinskih upornikov, ni dobil. Gadafija so potemko so ga potegnili ven iz jaška ter brutalno vlekli po ulicah, mu ruvali lasein ga pretepali po celem telesu z rokami, ga brcali, nazadnje po dolgotrajnemmučenju pa umorili tako, da so ga ustrelili v glavo. Gadafijeve zadnje besede,ki jih je izrekel eksekutorjem so
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije