Autor: Admin
Datum objave: 26.10.2011
Komentari:
0,00


ODLUKE UPRAVNOG ODBORA HTS-a

Prijem novih članica, Kalendar aktivnosti i ostalo

Upravni odbor Hrvatskog taekwondo saveza je na sjednici 03/2011 od 25. listopada 2011. donio sljedeće odluke...

 

Prijem novih članica

Temeljem pozitivnog izvješća mentora gdina. Juraja Kralja, Upravni odbor je jednoglasno prihvatio taekwondo klub "Tigar" iz Zagreba u pridruženo članstvo HTS-a.

 

Kalendar aktivnosti HTS-a za 2012. godinu

Upravni odbor je usvojio prijedlog Kalendara aktivnosti Hrvatskog taekwondo saveza za 2012. godinu. Po usvajanju Kalendar aktivnosti biti će objavljen na službenoj stranici HTS-a. Potencijalni domaćini nacionalnih prvenstava svoje kandidature trebaju poslati do 25.11.2011. u ured HTS-a.

 Svi organizatori turnira iz Kalendara pratećih aktivnosti trebaju poslati svoje kandidature za Kalendar pratećih aktivnosti 2012. u ured HTS-a najkasnije do 25.11.2011.

 Kalendar aktivnosti za 2012. godinu možete preuzeti ovdje. Prijavu kandidature za državna prvenstva preuzmite ovdje a prijavu kandidature za natjecanja iz pratećeg kalendara preuzmite ovdje.

 

Izmjene i dopune pravilnika o registraciji za 2012.

Upravni odbor je jednoglasno usvojio izmjene i dopune Pravilnika o registraciji natjecatelja (članak 5. i članak 6. Pravilnika). Pravilnik sa izmjenama i dopunama, te svi potrebni formulari za registraciju natjecatelja biti će objavljeni na službenoj stranici HTS-a www.taekwondo.hr

 

Izmjene i dopune propozicija natjecanja za 2012.

Osim izmjene službenih godišta natjecatelja za 2012. godinu Upravni odbor je usvojio propisane norme o broju borbi po borilištu na taekwondo natjecanjima (čl. 5, stavak 3). Propozicije sa izmjenama i dopunama će biti objavljene na službenoj stranici HTS-a www.taekwondo.hr

 

Odluka o taksama za 2012.

Upravni odbor je usvojio takse za 2012. godinu. Odluka o taksama bit će objavljena na službenoj stranici HTS-a www.taekwondo.hr

 

Diplome za učenička zvanja

Upravni odbor je donio odluku da se prilikom slanja Zahtjeva za izdavanje diploma za učenička zvanja obavezno dostavi i kopija uplate za iste. HTS će izdati račun i diplome po uplati.

2175
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo, HTS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije