Autor: Admin
Datum objave: 10.08.2011
Komentari:
0,00


ODRAĐENE PRIPREME HRVAČA

Pogledajte fotografije

Naša hrvačka kadetska reprezentacija sudjelovala je u periodu od 25.-29. srpnja te od 01.-05. kolovoza  na završnim pripremama za predstojeća dva velika natjecanja; kadetsko Prvenstvo Europe koje se održava ovaj tjedan u Poljskoj, te za Prvenstvo svijeta koje se krajem kolovoza održava u Mađarskoj.

 

Na pripremama u prvom dijelu u Dunavasaniy su osim nas i ekipe domaćina Mađara bili i kadeti iz Švicarske, a u drugom dijelu u Tati i kadeti iz Austrije predvođeni prof. Brunom Hartmannom. Trening kampom je rukovodio trener mađarske kadetske reprezentacije, olimpijski pobjednik iz Barcelone, Attila Repka.

 

Cilj ovih priprema bio je da se kadeti što bolje pripreme za predstojeće EP u Poljskoj odnosno SP u Mađarskoj, kao i podizanje razine psiho-fizičkih sposobnosti hrvača na viši nivo. U hrvačkom djelu radilo se na izdržljivosti kroz hrvačke borbe kako u stojećoj poziciji tako i u parteru, sa čestim izmjenama partnera. Treninzi su trajali malo duže na prvim pripremama, a u drugom periodu treninzi kraći sa jačim intenzitetom. Radilo se tri puta dnevno i to ujutro futing na atletskoj stazi ili rad u teretani, te prijepodne i popodne rad u hrvačkoj dvorani na tri odnosno šest strunjača.

 

Na pripreme je pozvano ukupno 6 hrvača kadeta iz Hrvatske. Popis hrvača iz Hrvatske sudionika kampa: Mario Stjepić, Tin Pušić, Mihalec Luka, Šimatić Kristijan, Šačić Filip i Stjepan Vidović.

 

Trener kadeta Danko Šunić izjavio je da je bio vrlo zadovoljan zalaganjem reprezentativaca na pripremama, te da je za svaku pohvalu suradnja koju su nam pružili Mađari koj su osigurali jako dobre uvjete za rad.

2186
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije