Autor: Admin
Datum objave: 14.11.2011
Komentari:
0,00


ODRAĐENE PRIPREME ZA SVJETSKO KICKBOXING PRVENSTVO

KBK Budokai Rovinj i Pitbull Split

Kickboxing klubovi Budokai Rovinj i Pitbull Split odradili završne pripreme uoči svjetskog kickboxing prvenstva koje če se održati u Irskoj u disciplinama Semi i Full contact.

 

Završne pripreme su odradili proteklog vikenda u Splitu u dvorani Pitbull, napravljen je jutarnji kondicijski trening a zatim posljepodne napravljen je sparing između boraca koji nastupaju za Hrvatsku kickboxing reprezentaciju.

 

Na sparingu su se našli i najbolji borci Hrvatske u svojim discplinama a neki i Europe i Svijeta. Počevši od najmlađih na sparingu su bili Marko Opsivac, svjetski i europski juniorski prvak u light contactu i prvak Hrvatske u boksu.

 

 

 

Luka Tomić evropski WAKO PRO prvak po K1 pravilima. Manuel Palma Smoljan prvak Hrvatske u low kicku i dugogodišnji reprezentativac Hrvatske. Bojan Mišković aktualni Europski prvak u full contactu i prvak Hrvatske u boksu, Agron Preteni svjetski i europski prvak u Savate i 3. sa Europskog prvenstva u full contactu.

 

Boris Mišković aktualni svjetski i europski seniorski prvak u light contactu i Marko Tomasević aktualni Europski prvak u full contactu i hrvatski Olimpijac u boksu 2008g. Sve to se odvijalo pod stručni vodstvom trenera Budokai Pero Mišković i trenera Pitbulla Marko Žaja i novog dopresednika Hrvatske u boksu Ante Matas.

4035
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, WAKO, HKBS, Bojan Mišković
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije