Autor: Admin
Datum objave: 12.05.2013
Komentari:
0,00


ODRŽAN CROATIA OPEN 2013

Kompletni rezultati

U Zagrebu je jučer, 11. 05. održan tradicionalni, XXI po redu međunarodni turnir u hrvanju GR načinom za kadete, CROATIA OPEN.

 

CROATIA OPEN 2013 REZULTATI

 

U lijepoj atmosferi hrvači su prilikom otvaranja natjecanja držeći natpis "SaveOlympic Wrestling" ("Spasimo hrvanje na Olimpijskim Igrama") podržali akciju Svjetske međunarodne hrvačke federacije kojom se želi upoznati javnost da se hrvači ne slažu s nelogičnom i nepravednim prijedlogom Izvršnog odbora Međunarodnog Olimpijskog Odbora da se hrvanje kao jedan od najstarijih olimpijskih sportova izbaci s Olimpijskih Igara.

 

 

 

Nadamo se da će se ta nepravedna odluka promijeniti na predstojećoj godišnjoj Skupštini MOO-a u rujnu ove godine u Argentini.

 

Na samom turniru je nastupilo 73 hrvača iz 19 klubova iz zemlje i inozemstva. Nakon stotinjak borbi, dobili smo i pobjednike; ekipno su najuspješniji bili domaćini, kadetska reprezentacija Hrvatske, ispred ekipe Srbije i Češke Republike.

1512
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 2 Dana 24.10.2015 - 14:23 Budi ... je rekao/la:
The addition of the new ceutnrios is great, however the Russian map seems to be completely in Cyrillic script, and the Thailand on exclusively in Thai.Any idea if it is possible to change this to alternative languages to suit international audiences trying to find places?-- Rob
 
# 1 Dana 14.10.2015 - 04:47 Abu ... je rekao/la:
I completely unearstdnd wanting to have a blog as a stress relief! I'm on my way to having a grown up adult job, still have to get through med school and then residency, so life makes me feel so boring sometimes! Blogging is the best way to run away into a Narnia-like land of fashion and creativity. I'm sure your mom would like to raid your closet by now! Ewa
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije