Autor: Admin
Datum objave: 19.03.2012
Komentari:
0,00


ODRŽAN FENIKS KUP

Orka As ostvario odlične rezultate

U subotu 17.03.2012. održan je Feniks kup 2012, organizator ovog natjecanja je bio taekwondo klub Feniks-Vukomerec

 

Natjecanje se odvijalo tokom cijelog dana u sportskoj dvorani "Sutinska vrela".Na natjecanju je sudjelovalo 637 natjecatelja iz 60 klubova, te 4 zemlje učesnice.

 

Mlada ekipa nastupila je u konkurenciji kicka i sportske borbe.Nastupili smo u sa 28 natjecatelja,19 u konkurenciji kicka i 9 u konkurenciji taekwondo sportske borbe.

 

Izdvojili bi nastupe naših najmlađih gdje naši predstavnici Mateo Sertić i Matija Tunjić već dva turnira zaredom postižu odlične rezultate (Mateo= 2 zlata, Matija= zlato i broncu).Naravno da valja pohvaliti i sve ostale, jer večini njih je ovo bio prvi izlazak na službeno taekwondo natjecanje.

 

U borbama moramo pohvaliti Mariju Majcan kojoj je ovo bio prvi nastup u konkurenciji starijih kadeta, te Marija ostvaruje dvije pobjede i osvaja srebrnu medalju u vrlo jakoj konkurenciji.Emanuel Gečević nakon osvojenog zlata na turniru M2 u Vrbovcu uz tri pobjede na ovom turniru osvaja zlato drugo u nizu.

 

Posebne pohvale za najbolji nastup među svim starijim kadetima idu Marku Golubiću koji ostvaruje četri pobjede u jakoj konkurenciji u kategoriji -37kg. Marko je sve četiri borbe protiv jakih protivnika dobio prekidom na 12 razlike.Tim svojim rezultatom Marko je proglašen najboljim starijim kadetom cijelog natjecanja,a za nagradu je dobio pehar i poklon dobok od sponzora natjecanja "Budo-sport".

 

Moramo napomenuti da je njemu ovo prva godina u konkurenciji starijih kadeta, te se više nego odlično snašao i nastavio nizati odlične rezultate.

 

SPORTSKA BORBA: 15 POBJEDA

 

ZLATNA MEDALJA : Sara Ćibarić,Emanuel Gečević i Marko Golubić

 

SREBRNA MEDALJA: Marija Majcan

 

BRONČANA MEDALJA: Helena Borović,Dora Pongrac i Josip Gečević

DISCIPLINA KICK: 19 POBJEDA

 

ZLATNA MEDALJA: Matija Tunjić,Mateo Sertić i Ana Hršak

 

SREBRNA MEDALJA: David Karabegović i Borna Radoš

 

BRONČANA MEDALJA: Nika Beketić,Ema Boltek,Laura Lerman,Goran Ivančić,Teo Bešić,Matej Marić

 

UKUPNO: Taekwondo klub "ORKA AS"ZG-DUBRAVA ostvario je 34 pobjede, te osvojio 19 medalja: 6 ZLATNIH,3 SREBRNE I 10 BRONČANIH.I Marko golubić je proglašen najboljim starijim kadetom cijelog natjecanja.

1279
Kategorije: Taekwondo
Tagovi: Taekwondo
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije