Autor: Admin
Datum objave: 21.04.2013
Komentari:
0,00


ODRŽAN MEĐUNARODNI TURNIR TROFEJ JADRANA

Kompletni rezultati

U Poreču je jučer održan  27. po redu TROFEJ JADRANA, tradicionalni međunarodni turnir u hrvanju GR načinom za seniore.

 

MEĐUNARODNI TURNIR TROFEJ JADRANA

 

U vrlo dobroj organizaciji Hrvatskog hrvačkog saveza i hrvačkog kluba POREČ iz Poreča i u lijepoj atmosferi 44 hrvača iz 9 zemalja odmjerilo je snage na strunjači sportske dvorane INTERSPORT u hotelskom kompleksu Zelena Laguna.

 

Posebno treba napomenuti da su na turniru između ostalih dobrih hrvača sudjelovali i olimpijski pobjednik iz Londona u kat. do 84 kg, Rus Alan KUGHAEV, te osvajač srebrne medalje na OI 2012 iz Londona u kat. do 96 kg, Rus Rustam TOTROV. Oba hrvača su i na ovom turniru pokazali da su hrvači svjetske klase i suvereno su osvojili prva mjesta u svojim kategorijama.

 

Od naših hrvača treba izdvojiti Ivana Lončarića, pobjednika u kat. do 55 kg, te Dominika Etlingera koji je osvojio prvo mjesto u kat. do 74 kg.

 

Hrvatska reprezentacija ekipno je osvojila 1. mjesto, ispred reprezentacija Mađarske i Srbije.

1565
Kategorije: Hrvanje
Tagovi: Hrvanje, HHS
Komentari
# 1 Dana 24.10.2015 - 14:06 Pereteli ... je rekao/la:
ze1pas to byl nemastnfd a nealsnfd tatran tote1lně po sve1tcedch mimo, kotlas 2.gf3l z brankoviště, šve9dove9 sice dali dvě branky, ale stejně se pozastavuji nad budoucnosted chodova prvople1nově jejich předchod pozitivned, je třeba teď vyhre1t nejen pohe1r , ale pokud možno i extraligu to je mysledm z těch pozitiv jejich předchodu asi tak vše, je prostě nutne9 potvrdit nominaci repre trene9ra vfdkonostně a udělat na všechny dlouhfd nos ať to stojed co to stojed, po sezoně se sbaled a půjdou, co zbyde chodovu ? teď se možne1 budou radovat, me1m ale obavy , aby jim to do budoucna spedše neuškodilo. že se tady šve9di vyhrajed jim nic nepřinese, když je nebude medt kdo nahradit ? no nic, jenom tak nahlas přemfdšledm .
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije