Autor: mi
Datum objave: 23.06.2016


Ogogo: Neki vide da Radnić zna udariti, ali ja vidim nekoga tko nikada nije bio zaustavljen i želim ga zaustaviti

Brončani s Olimpijskih igara u Londonu Anthony Ogogo vraća se u ring u subotu u svojoj desetoj borbi u profesionalnoj karijeri bez poraza.

27-godišnji Englez na velikoj boksačkoj priredbi na kojoj se sastaju Anthony Joshua i Dominic Breazeale bori se s Franom Radnićem.

"Radujem se povratku u ring" rekao je Ogogo koji je u posljednjoj borbi u svibnju tehničkim nokautom u trećoj rundi pobijedio Garyja Coopera (4-20-1, 2 KO).






Oporavio se od ozljeda ramena i Ahilove tetive i na Radnića gleda kao na stepenicu prema velikim borbama.

"Morate stvoriti zamah. Ovo je moja druga borba u dva mjeseca i želim biti aktivan. Do sada me sreća nije pratila u karijeri, ali to je iza mene i sada sam spreman krenuti naprijed."

"Želim biti u velikim borbama, želim velika imena iz kategorije. Moj cilj oduvijek je bio postati svjetski prvak i spreman sam se boriti s bilo kim kako bi do toga došlo. Chris Eubank Jr. drži britanski naslov, a to je nešto što želim. On je veliko ime i to bi bila velika borba za britanski boks."

"Radnić je dobar boksač. Imao je 13 borbi, dobio je 11 i nokautirao je desetoricu protivnika, tako da očigledno zna udariti. To je vrlo dobar skor i mislim da bi bio dobar test za bilo kojeg borca u usponu, pogotovo nekoga tko se poput mene vraća nakon ozljede."

"Izgubio je samo dvije borbe i oba puta na bodove, tako da želim biti prva osoba koja će ga pobijediti prekidom, to je moj cilj. Neki ljudi mogu pogledati njegov omjer pobjeda i poraza i vidjeti da je to netko tko zna udarati, ali ja vidim nekoga tko nikada nije bio zaustavljen i ja ga želim zaustaviti."






Foto: Boxing Scene

3352
Kategorije: Boks
Tagovi: Boks, Pit Bull Split
Najpopularnije
Najnovije