Autor: Korina Haler
Datum objave: 02.11.2013
Komentari:
0,00


OLEINIKOV STARI PROTIVNIK

Ako ste misli da ste sve vidjeli mi ćemo vas uvjeriti da niste.

Borci su poznati po tome da vole skretati pažnju sa raznim tetovažama ili bojom kose, frizurom. Među najpoznatijima je zasigurno naš Željko Mavrović i njegova rokeza koji su postali „brand“. Tu su i Stefan „ Blitz“ Leko te Mladen Brestovac. Ima mnogo i stranih boraca koji nas redovito razvesele sa novim izgledom.

Ono što je nas šokiralo bila je kombinacija tetovaža i pazite sad – nalakiranih noktiju! Da dobro ste pročitali! Proučavajući trenutno vrlo popularnog Alekseja Oleinika naišli smo na njegovu borbu sa Jeffom Monsonom i ostali iznenađeni.

Ovaj diplomirani psiholog uredno se pripremio za svoju borbu prije nje uzevši puni tretman uređivanja noktiju. Tako je u svom meču zabljesnuo sa stručno nalakiranim crvenim noktima na nogama. Ako dobro promotrite njegove tetovaže zapaziti ćete, na veselje ženskih čitateljica, Hello Kitty mačkice po njegovom tijelu.

 

 


Iako nas je ovo iznenadilo ovaj borac ima svoj stil i svakako sa njime budi pažnju kako novinara tako i gledaoca.

Nadamo se da će nas uskoro još neki borac razveseliti ovako ludom kombinacijom tetovaža i nalakiranih noktiju.A vama donosimo link da pogledate borbu i promotrite borce.

2936
Kategorije: Zanimljivosti
Tagovi: Zanimljivosti
Komentari
# 2 Dana 05.11.2013 - 18:07 zupanjac ... je rekao/la:
peder.
 
# 1 Dana 03.11.2013 - 03:07 Marko* ... je rekao/la:
067/911-4560
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije