Autor: Admin
Datum objave: 29.04.2013
Komentari:
0,00


OPATIJA FIGHT NIGHT 6 OVOG LJETA UŽIVO NA EUROSPORTU

U suradnji s Superkombat-om

Opatija Fight Club krajem veljače ove godine u Kristalnoj dvorani hotela Kvarner organizirao je međunarodni borilački spektakl Opatija Fight Night 5 u sklopu kojeg su se održale i prve europske kvalifikacije za SuperKombat World Grand Prix 2013.

 

Odlični mečevi nekih od najboljih boraca u regiji i prepuna Kristalna dvorana, kao i prijenos uživo u svim državama u regiji predstavljali su ogroman iskorak za event koji proteklih pet godina organizira opatijski klub, a s obzirom na brojne pohvale, ne čudi ponuda koja je prije desetak dana stigla čelnicima OFC-a.

 

Predsjednik SuperKombata, Eduard Irimia, poslao je ponudu za organizaciju novog međunarodnog borilačkog eventa koji bi bio na još višoj razini od nedavno održanog OFN-a 5, čiji su najbolji mečevi emitirani kroz snimku čak tri dana za redom u udarnom terminu na Eurosportu.

 

Ovog puta event bi bio emitiran uživo na Eurosportu u 75 država diljem svijeta, a osim što bi još jednom bila pružena prilika sjajnim borcima iz regije, na Opatija Fight Nightu 6 održali bi se također mečevi nekih svjetski poznatih boraca koji surađuju sa SuperKombatom, jednom od najboljih borilačkih organizacija na svijetu.

 

"Izuzetno smo počašćeni što nam je stigla ponuda SuperKombata za organizaciju novog eventa, ali to smo i zaslužili zbog sjajno odrađenog posla u veljači ove godine s OFN-om 5. Zahvaljujući mogućnosti da ovog puta mečevi budu emitirani uživo na Eurosportu imali bismo obvezu podignuti cijeli event na još barem jednu razinu više, a to znači i dovođenje još boljih boraca ", rekao je predsjednik OFC-a Mladen Kranjčec.

 

"Vjerujem da ćemo već kroz tjedan dana znati detaljnije o cijelom projektu i hoćemo li se upustiti u realizaciju. Vremena je malo, event bi se održao već u drugoj polovici lipnja, ali svojim prethodnim radom dokazali smo sposobnost organizacije vrhunskih međunarodnih priredbi. S obzirom da bi se nova opatijska sportska dvorana trebala otvoriti sredinom lipnja, razmišljamo ponuditi Gradu Opatiji da se spoji svečano otvorenje dvorane i Opatija Fight Night 6, ali imamo i druge lokacije ", dodao je Kranjčec.

 

OFC je još unatrag godinu dana također u kontaktu s čelnicima nekih drugih većih hrvatskih gradova, ponajprije iz Istre, koji su prilično zainteresirani ugostiti jednu ovakvu borilačku priredbu. Postoji stoga mogućnost da ovaj event u suradnji sa SuperKombatom bude održan i u nekom drugom gradu s obzirom da su u pojedinim sredinama svjesni koliko bi za promociju njihovog grada značio prijenos jedne borilačke priredbe uživo na Eurosportu.

1659
Kategorije: Kick & Thai Boxing
Tagovi: Kickboxing, OFC
Komentari
# 1 Dana 29.04.2013 - 16:19 pula ... je rekao/la:
Svaka čast .
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije