Autor: Admin
Datum objave: 22.07.2011
Komentari:
0,00


ORTIZ ĆE DOBITI PRILIKU ZA NASLOV

Ako pobjedi Rashada Evansa

Prema riječima Dane White pobjednik na UFC-u 133 bi mogao biti sljedeći izazivač za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji...

Borba između Jona Jonesa i izazivača Quintona Rampage Jacksona se još nije ni održala a mnogi fanovi i sportski stručnjaci već žele znati tko je sljedeći. Pred nama je vrlo zanimljiva borba, ona koja će najvjerojatnije odrediti sljedećeg izazivača za titulu prvaka u poluteškoj kategoriji, hoće li to biti Tito Ortiz ili Rashad Evans.

Prema riječima UFC ovog predsjednika pobjeda Rashada Evansa ga sigurno vodi ka naslovu, međutim što će se dogoditi ukoliko pobjedu upiše Tito Ortiz. White nije isključio da ovaj svevremeni borac dobije priliku.


- Ne znam. Ovo je teško pitanje. Pobjedio je Ryana Badera tko je bio na 7. ili 8. mjestu ljestvice najboljih. Onda se vrati i pobjedi borca koji je NO.1. Ne znam. Teško je pitanje. Netko će reći Tito. Netko će reći da treba pobjediti još nekoga. O tome ćemo razmišaljti kada se dogodi. – komentirao je Dana White.

Pobjeda protiv Evansa će biti iznenađenje. Dvojica boraca su u 2007. godini završili neriješenim rezultatom, Evans je od tada pobjedio u 5 borbi i 1 borbu je izgubio.
2290
Kategorije: MMA
Tagovi: UFC, Tito Ortiz, MMA
Nek se čuje i Vaš glas
Vaše ime:
Vaša poruka:
Najpopularnije
Najnovije