Autor: mi
Datum objave: 19.08.2017


Ortiz Joshui: Gdje ti je ponos?

Luis Ortiz (27-0, 23 KO) prokomentirao je izjavu Anthonyja Joshue da nema ništa protiv borbe s njim, ali tek nakon što se bude borio s Kubratom Pulevim.

Kubančev tim inzistira na borbi s Joshuom i tvrdi da im je WBA obećao da su oni sljedeći na redu nakon što su dozvolili Vladimiru Kličku da se bori s Englezom za upražnjeni naslov.


"Morao sam se nasmijati prijatelju, jer čitajući tvoje riječi one govore o tvom ponosu i tvojoj želji da se boriš s najboljima. Tvoje riječi su da će ti WBA uzeti naslov ako se ne budeš borio sa mnom."


"Ono što je smiješno je zašto ne bi jednostavno dopustio da ti oduzmu IBF-ov pojas i borio se sa mnom? Možeš govoriti i zavaravati javnost koliko hoćeš, ali ja znam istinu. Možda se ne želiš boriti sa mnom, možda te tvoji promotori guraju drugim putem, a to je što dalje moguće od mene, ali na kraju obojica znamo da mi imamo posljednju riječ. Volio bih se suočiti s tobom za pojaseve i to i mislim."


"Ti kažeš da ja to želim zbog novca. Ja mislim da ako se ti budeš borio s Pulevim to ćeš napraviti radi novca i na kraju će i javnost to shvatiti. Pulev će idržati otprilike dvije runde. Ja ne zavaravam američku javnost. Te priče prodavaj po Britaniji. Ti si na potezu prijatelju."


Ortizov menadžer Jay Jimenez naglasio je da imaju ugovorno pravo na borbu za WBA naslov svjetskog prvaka u teškoj kategoriji,

"Luis želi Joshuu i Joshua zna što je potpisao. Zna da on nije samo obvezni izazivač, već i da je bio uvjet ako dozvoli da se bori s Kličkom za WBA naslov da se u sljedećoj borbi mora sastati s njim. Postoji velika razlika. Gilberto Mendoza (predsjednik WBA-a) sam je puno puta to ponovio i to je odluka WBA-a i nikad se prije tome nisi protivio, tako da prestani se igrati i idemo."




1116
Kategorije: Boks
Tagovi: WBA, Anthony Joshua, Luis Ortiz
Najpopularnije
Najnovije