Autor: mi
Datum objave: 04.08.2017


Ortizov menadžer: Joshua je sad sjeban

Odlaskom Vladimira Klička u mirovinu zakomplicirala se situacija sa sljedećim protvnikom Anthonyja Joshue.

Zbog zastoja u teškoj kategoriji uzrokovanog dugom pauzom poslije borbe između Tysona Furyja i Klička naredali su se obvezni izazivači. I dok su se WBA i IBF složili da dopuste revanš između Joshue i Klička nakon povlačenja 'Dr. Steelhammera' u mirovinu obje federacije žele svoje izazivače u sljedećoj borbi. WBA je naredio pregovore za borbu s Luisom Ortizom (27-0, 23 KO), a IBF je postavio rok do 3. rujna za postozanje sporazuma s Kubratom Pulevim.

Joshuin promotor Eddie Hearn u nekoliko intervjua je već izjavio da je Bugarin najvjerojatniji sljedeći protivnik. Borba bi se mogla održati 11. studenog u Cardiffu. Ni Joshua ni Hearn prije Kličkovog povlačenja nisu govorili o Ortizu, samo su spominjali Puleva kao drugu opciju.

No, Ortizov tim smatra da budući je Hearn već rezervirao datum i dvoranu u Las Vegasu može ju iskoristiti u borbi s ' King Kongom". Prvak i njegov tim više su puta ponovili svoje planove o osvajanju Amerike.


"Kao što je Conor McGregor rekao Floydu Mayweatheru, sjeban si. Sada možeš doći u Ameriku da te King Kong nokautira. Mi smo sljedeći. Nama odgovara taj datum, 11. studenog u Vegasu. Naš obvezni izazivač ima prednost pred Pulevim i oni to znaju" rekao je Ortizov menadžer Jay Jimenez za Boxingscene.


Treba napomenuti da je Ortiz nedavno potpisao ugovor s vrlo utjecajnim savjetnikom Alom Haymonom.


Foto: Tom Hogan

1107
Kategorije: Boks
Tagovi: WBA, Anthony Joshua, Luis Ortiz
Najpopularnije
Najnovije